fbpx

Кръстьо Лафазанов не издържа в ефира на Нова и се разплака

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Гост в „На фокус“ при Лора Крумова бе любим на всички актьор, карал неведнъж зрителите да се заливат от смях Кръстьо Лафазанов.

Заедно с колегата си Мая Новоселска и Теди Москов направиха незабравимото и актуално шоу „Улицата“, едно предаване, което не е изгубило смисъла си и до днес.

Ако днес снимаме „Улицата“ ще изглежда по същия начин, коментира Къци.

Така като гледам малкия човек си е същия, само ще бъде може би по-тъжна.

Все още загубата на съпругата му Елена Начева е много прясна и не му е лесно да говори за нея.

Аз бих препоръчал, ако обичате някой, всеки път му го казвайте. Използвайте тази възможност, докато е до вас.

Споделя, че винаги я усеща със себе си, а децата му в момента му напомнят за нея.

„Заедно сме от студенти. Майка ми си я избра. Тя винаги беше с мен преди представление, хвърляше ми по един валидол, защото бях много притеснен. Мина една дама с кученце покрай нас и майка ми каза:

Виж колко красиво момиче. Тя е много красива не е за мен, отговорих й тогава аз. По-късно се запознахме и я заведох при майка ми.

С нея играхме в представленията „Интимни беседи по онзи въпрос“ и „За идиотите, които се набиват в очи“. Тя е много по-талантлива от мен, винаги е стояла зад мен, винаги ме е подкрепяла. Беше направила пиеса от нещата, които ни вълнуват. Тя не обичаше да говори за личния си живот. До мен беше един много силен и много добър човек. Красив, слънчев“, спомня си той. Сега ме крепи сцената и децата ми.

Внучетата му са на 6 и на 4 години, в тях намира упование. Сподели, че получава огромна подкрепа от хората и в театъра и на улицата.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!