fbpx

Фейгин разкри тежка си семейна драма и истината за нея и Георги

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Шампионката по фигурно пързаляне Александра Фейгин вече отпадна от „Игри на волята”, но със сигурност ще се запомни като един от най-интересните играчи. Тя очарова публиката с неподозираната си издържливост, но също така ги изуми с подлия саботаж на отбора си „Супергерои”, който спретнаха заедно с Мани преди разпадането му.

Много хора се питат какво е всъщност истинското лице на Фейгин. Някои дори поставиха под съмнение дали между нея и плувеца Георги наистина има чувства, или всичко е зад пред камерите.

Любовта на Георги и фигуристката е истинска, това потвърди самата тя с грейнала усмивка в интервю за Нова телевизия след напускането на играта. Фейгин призна, че изобщо не е влязла с романтична настройка в „Игри на волята”, но нещата просто са се случили.

В истинския живот на Александра Фейгин обаче има далеч по-голяма драма, която завинаги я е белязала. В момента войната в Украйна я поставя в много драматична ситуация, защото баща ѝ е руснак, а майка ѝ е украинка. По-тежкото обстоятелство обаче е, че бъдещата шампионка е била изоставена от майка си, когато е била само на съвсем малка.

„Майка ми е била много млада. Когато ме е родила, е усетила какво изпуска в живота и е започнала да излиза по заведения с приятелки”, разказа Фейгин. Така баша ѝ се е заел изцяло с родителството, като това е започнало да пречи и на работата му. В крайна сметка двамата родители решили да се разделят. В момента майката на Фейгин живее в Украйна и има друго семейство.

Фигуристката не показва лоши чувства към майка си. След избухването на войната тя дори я поканила да дойде в България, но тя отговорила, че се справя и отказала на напусне Украйна. „Знам, че тя много се гордее с успехите ми, колко много съм пораснала, колко красива съм станала и съжалява, че не е могла да ме види през това време”, разкри фигуристката. Тя сподели, че когато се чуват, майка най-често плаче.

Фейгин заяви, че не изпитва горчивина за друго, освен за това, че е виждала много други семейства, които са заедно, които се събират около голяма отрупана маса, а тя никога не е изпитвала това, защото винаги е била само с баща си. По тази причина тя мечтае да създаде голямо и задружно семейство, което според нея ще е най-ценното нещо в живота ѝ.

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!