fbpx

Камелия и Аксения се счепкаха: Как можеш да живееш с 900 лева заплата

Блиц Новини

кадри bTV

Продуцентите на „Фермата“ Иван и Андрей не пропуснаха шанса да лансират пред зрителите на аграрното риалити своя идея, която няма много общо с него. Те накараха участниците в надпреварата да дискутират темата за връщането на българите от чужбина обратно у нас. Както е добре известно, Иван и Андрей са много активни в това направление.

Дали защото наистина мислят така, или просто защото не могат и да си представят, че ще са на едно мнение, Камелия и Аксения застанаха на полюсни позиции по въпроса. Камелия, която отлично познава живота в САЩ, където е вероятно да се върне след предаването, беше скептична, че ще има вълна на завръщащи се българи. Нашата прекрасна природа няма да нахрани никого, коментира тя.

„Най-големият проблем са заплатите. И не говоря за София, тя е друга България! Как можеш да живееш с 800 и 900 лева в провинцията?“, коментира емигрантката, която в момента на предаването се развежда с американския си съпруг.

Аксения пък, която няма такъв опит с живот в чужбина, реши да се покаже оптимистка и патриотка. Въпросът на дискусията между фермерите беше формулиран от Иван и Андрей така, че да се обсъди възможността една масирана рекламна кампания да върне повече българи в родината им. Аксения заяви, че според нея това е възможно.

Тя директно обвини българските медии, че създават лош имидж на страната. „Когато си в чужбина и само гледаш колко е тежко положението – корупция, политика, здравеопазване, тежки битови престъпления, убийства, зверства и какво ли още не – дори и да си на ръба да се прибереш, си казваш: „Какво да правя там? Там нещата са извън контрол!“, обясни Аксения.

В този момент Гечо не издържа нейните разсъждения и директно я прекъсна: „Ама това е истина. Вие какво искате, да скрием истината и да покажем нещо фантастично?“

Аксения не се предаде пред този аргумент и коментира, че и зад граница положението не е „цветя и рози“. По-късно тя каза, че опитала живот в чужбина, но не се е почувствала на мястото си и България много ѝ липсвала. Оказа се, че заедно с мъжа ѝ са пробвали шанса си в Англия.

Веселка също охлади оптимизма на Аксения, като по-скоро зае позицията на Камелия. Тя обясни, че разбира хората, които напускат България от отчаяние, че упоритият им труд не носи дори необходимите доходи. „На човека му изкупуват млякото, как да стои тук?“, заяви първата жена победителка във „Фермата“ в лицето на Аксения. Тя обаче продължи да твърди, че да живееш извън родината си по нейно мнение е унизително. Веселка обаче заяви, че по-голямото унижение е тук, когато по цял ден риеш на животните, а накрая ти се смеят в очите.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!