fbpx

Чужденецът Влад срази българка на теста по история във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Състезанието между фермерите по българска история във „Фермата“ натъжи много зрители, заради представянето на Валерия. Дали бе притеснена или наистина й няма елементарни познания по отношение на българска история, география, събития.

Тя се изправи срещу чужденеца Влад и победата изглеждаше лесна, тъй като той не е учил в българско училище и не е отраснал тук. Влад заложи на метода „тото“, което му донесе чиста победа с три верни отговора.

Това донесе така важната отборна точка за новите надежди и вероятността за битка, която се очертаваше за Мажена започна да се отдалечава.

Коментарите на зрителите сразиха Валерия, никой не очакваше чак толкова зле да се представи момиче, отраснало и завършило образование в България.

Чудя се как Виктория не се срамува от загубата си с която сломи надеждата в отбора си за победа, знае чалга текстове, а елементарни неща не знае дори не се постара малко разум да вложи. Жалко, че победи миналата седмица. Обезмисли труда и старанието на мъжете и жените в отбора. Голям срам, как и се пее и танцува след такъв голям провал! Чужденец да те размаже на Български въпроси!!!!!

Валерия да отива в първи клас, България е една педя красиво място и е срамота да не знае къде са Тунджа и Янтра😡

Въпроса по география беше възможно най- лесния!Направо не знам как не можа да каже коя река минава през Ямбол?

„Лошо, много лошо Седларов“-оказва се, че младите градски хора не знаят почти нищо за България – от географията, през историята, литературата, постижения в спорт, наука-тъжно е, но пък с какъв ентусиазъм запяха:“да минем на червено, да направим нещо откачено“-хубаво е, че има кавал, гайда, тъпан и Лили, която сигурно знае повече песни(научени от родителите ѝ) отколкото всички останали от техните родители.Дано политиците ни да чуят Мажена и да си „сверят часовниниците – в Полша-250 евро за едно дете, а в БГ-20 евро за едно дете и то чак през следващата година, като ти приспаднат от данъчната основа, но детето сега има нужда от средства-за храна, за учебници, за облекло. Жалка история!

Такива повърхностни познания срещаме не само в тези състезания във „Фермата“, но и в „Стани богат“ голяма част от участниците за съжаление не са на по-добро ниво, което не говори добре за образованието в България, много пропуски за неща, които задължително се учат още от малките класове.

 

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!