fbpx

България се влюби в 55 СОУ в София и младите му учители

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

В столичното 55 СОУ работят 30 млади учители под 30 години. По този повод Нова телевизия излъчи в Деня на Будителите специален репортаж, който дълбоко развълнува  много зрители.  В телевизионния ни ефир отдавна не е излъчвана тема, която да носи толкова оптимизъм и надежда за българската просвета.

Репортажът на Нова телевизия има предистория. В пряко включване на 15 сетпември репортерът Румен Бахов разговаря с младеж в двора на същото училище, като го пита кой клас е.

„Аз съм учител”, отговаря младият мъж, който е 27-годишния преподавател по физкултура Мариян Галчев. Видеото с тази забавна ситуация в ефир става сензация в социалните мрежи. Това е причината телевизията да се върне в 55 СОУ.

Младият учител е женен за своя колежка от същото училище и вече имат дете. Но далеч не са единствените.

Само за тази година в училището има 5 сватби, като три от тях са между колеги учители, разказа директорката Таня Панчева, която похвали младите учители, които са създали вече 7 бебета.

Учителка по музика в училището е и Светла Дукатева, която е популярна народна певица. Деца я питали дали наистина е известна, защото родителите им казали така, но те не повярвали. В някои от нейните клипове пък участват нейни колежки от училището.

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

Блиц Новини
Рая Пеева мечтае за бебе

Кадри Нова ТВ Рая Пеева е актриса, която набира все по-голяма популярност с работата си, а не само като партньорка на Явор Бахаров. За най-съкровените си мечти и това, което се крие зад фасадата разказа пред Мариан Станков – Мон дьо.   В живота много искам да се видя като …

error: Content is protected !!