fbpx

Донко и Соня просълзиха България и вдигнаха Дара

Блиц Новини

Кадри БТВ

Велико изпълнение на сцената на „Гласът на България“ изправи на крака треньори и публика. Донко и Соня пренесоха хората в космоса и просълзиха всички до които се докоснаха гласовете им.

Трудно решение взе Галена като избра Соня да продължи напред в състезанието, но с ясното съзнание, че нейните колеги няма да изпуснат талант като Донко. И момчето от Варна бе откраднато от Дара, като продължава в нейния отбор.

Не можем да го пуснем Донко да си ходи, коментира Дара, той трябва да пее, да пее още.

 

Зрителите са на същото мнение, всички искат да продължат да го гледат и слушат.

Глас, който не може да се коментира с думи, енергия, от която оставаш безмълвен …


 

Радвам се , че Донко продължава защото е талантлив и заслужава да стигне да финала, а там има думата народа и съм напълно убедена, че българите ще гласуват за българския ГЛАС НА БЪЛГАРИЯ! Поздравления Дара, така се прави не си изпуска такъв глас!

Настръхнах. Живея в чужбина и ме разплакаха,толкова силно е въздействието им.И двамата са перфектни,но Соня ми е фаворит

Уникален глас, убедена съм, че може прекрасно да пее и соул, джаз и всички стилове-той е моят фаворит-скромен,но адски талантлив,пожелавам му победа!

Красиво изпълнена песен,голям талант.Какъв въздействащ глас в изпълнение на прекрасната ни народна музика.Браво!Успех към финала!

Чудесни! Това е глас на България! Само заради тях сядам пред телевизора и гледам ! Искам да чувам само песни на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! А за тях нямам думи…просълзиха ме! Браво! Респект!

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!