fbpx
БГ звезди

Кадри: Ненчо Балабанов, Инстаграм

Ненчо Балабанов определено е „под пара“ в последните месеци. Той получи доста сериозен ангажимент от Маги Халваджиян да бъде ко-водещ на шоуто „Звездите в нас“, което се радва на изключително висок рейтинг по „Нова“. Малко след старта на телевизионния сезон пък актьорът сключи брак с новата си любима Кристина. Това стана на 24 септември, а точно 30 дни по-късно реши да я заведе в най-романтичния град – столицата на любовта Париж.

Двамата публикуват снимки в социалните мрежи от медения си месец, на които изглеждат изключително щастливи. Под една от снимките Балабанов е написал La vie est belle, което на френски означава „Животът е прекрасен“. Те са разгледали и доста емблематични места, като са посетили и Лувъра, става ясно от постнатите снимки в социалните мрежи.

Ненчо неведнъж е споделял, че е намерил любовта на живота си в лицето на служителката в известна компания за автомобили. Те имат 13 години разлика, но това не пречи на обичта им.

Актьорът се ожени за втори пък като от първата си съпруга, която е музикален педагог, има 16-годишен син на име Богомил. Роденият в Котел Балабанов имаше преди време връзка с популярната певица Йонна Драгнева, която пък сега е с телевизионния водещ Мирослав Димитров и дори му роди две деца.

Ненчо Балабанов е претрупан с ангажименти, като освен в шоуто на Маги Халваджиян се изявява и в театрален спектакъл с Александра Раева, който предстои да обиколи няколко града в Европа.

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!