fbpx

Голямо плюскане във Фермата втрещи гладните зрители в България

Блиц Новини

Кадри БТВ

След оспорвана битка в отборното седмично състезание, новите надежди и по-точно Ваня и Влади надделяха над Веселка и Чавдар и спечелиха така желаната награда посещение в рибен ресторант.

Целият отбор се бе нагласил за събитието – гримове, прически, аксесоари.

Зверски съм гладен и нямам търпение да седнем на масата и да освиним от ядене и пиене, каза с нетърпение Калин. На моменти си мисля, че Радо не е с нас, яде и мълчи, но се радвам, че ще се „надумка“ и ще има известно време спокойствие.

Манджата сплотява, бе коментара на Влади, а Ваня взе думата и се наложи на няколко пъти да я прекъснат.

Да сме живи и здрави, Господ си знае работата и доброто възтържествува, коментира тя след няколко чашки винце.

Думите обаче, които излязоха от устата на Камелия шокираха всички:

Ванче всички сме зад теб, не се притеснявай, всичко е топ, ние сме зад тебе, нямаме лоши мисли, всичко е „хепи“. Нищо общо с това, което говореше досега и може би ще говори и след като слегне храната и огладнеят отново.

След обилният обяд на всички им стана лошо от преяждане, дори и Радо каза, че не е гладен.

Тава не убягна от погледа на зрителите и направи много лошо впечатление от и без това не много харесваната Камелия.

Ванчето писна 2 чаши и вече е приятелка с всички. Няма значение, че я плюват. Американската мечта говори каквото се не сети по неин адрес ама като седна на ядене и пиене и тя започна да сменя тона. Ей, големи смешните- за нищо ще те въздигнат или стъпчат.

Най-мразените от злобните им съотборници им спечелиха плюскане и утре като огладнеят пак наново ще почнат със нападките!

Радо е най доволен, че ще напълни червото.

Камелия: не се притеснявай, Ванче, всички сме зад теб!
Пак Камелия, два дни по-рано: Аз ше гласувам за теб да станеш пак ратай, Ванче.

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

error: Content is protected !!