fbpx

Аксения се превъна в звяр на арената и изяде Мирела

Блиц Новини

Кадри БТВ

Две дами се изправиха в битка една срещу друга и отхвърлената Аксения натри носовете на бившия си отбор, като им го върна за всички огорчения и лошо отношение към нея.

Тя стратегически избра да се изправи срещу Мирела и успя да спечели точки за отбора си. Превъзходството й се видя във всички битки на арената и зрителите се зарадваха на това момиче, което претърпя голямо развитие за няколко седмици в стопанството.

Игра стратегически!
Така трябваше, заради отбора стига надеждите са се възгордявали !
На фона на мързела и неопитността трябваше да им покаже, че не е тази, която те представяха!
Голяма част от младите са дошли на курорт!

Тук се играе със стратегия. Отбора я посъветва да играе така. Трябваше им тая точка. Но и младите коментираха същата стратегия.

Момичето има стратегия-избра съперник,който е по-слаб,за да тества себе си. Вече знае кое ,как е и ще бъде недосегаема.

Но въпреки отпадането си Мирела грабна сърцата на зрителите пък и на отбора на старите надежди, които я подкрепяха през цялото време, въпреки че е противник.

Браво Мирелка! Ти се бори достойно и не се предаде! Сама за себе си, си победител! Ти си прекрасен и лъчезарен човек! За толкова време не нагруби никого и не се оплака от нищо! Изключително достоен човек си. 🍀

Много съжалявам за Мирелка! Чаровна, усмихната, добронамерена, работна, любезна! Малко са на днешно време такива млади момичета и момчета!

Браво Мирелка!! Смело напред момиче, ти си добра, истинска и много щура! Успех ти пожелавам във всяко начинание!! 😇

Много позитивен човек, но падна като жертвено агънце заради избора на Калин да не прати Ванчето. Беше ясно, че старите ще играят за точката и то лесна такава и затова и не се израдваха въобще включително и Аксения. Държаха се така все едно те са паднали, което беше достойно поведение. Освен това помагаха и на Мирела в някои от игрите със съвети. Нека младите видят как трябва да се държат, защото миналата седмица и в предните като побеждаваха имаше едно крякане, викане, бягане и закани с жестове към старите.

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

Блиц Новини
Геро се стопи, показа елегантна фигура

Кадри Нова ТВ Драстична промяна се забелязва във външния вид на актьора и партньор на Димитър Рачков – Герасим Георгиев Геро. От известно време прави впечатление, че фигурата му се смалява и вече не е това мощно присъствие на сцената в сравнение с предишния сезон. На снощният лайв си свали …

Блиц Новини
Рачков и Маринов се захапаха като за последно в Капките

Кадри Нова ТВ Любимото на мнозина зрители шоу „Като две капки вода“ е към финала си. Снощи проследихме полуфиналите в това телевизионно състезание или конкурс, както се изказа Веско Маринов. Победител във вечерта стана Панайот Панайотов в образа на Мик Джагър, като се раздаде на сцената. Оказа се, че на …

error: Content is protected !!