fbpx

Гуспата защити Иван и Андрей: Заставам с името си зад Фермата

Блиц Новини

Кадри ФБ и БТВ

Голям шум се вдигна около спорната победа на Калин от новите надежди на аграрното предаване „Фермата“ след последния мъжки дуел срещу Димитър Господинов – Гуспата. Много зрители бяха на мнение, че трябва да го върнат в предаването или поне да се преиграе последната игра. Синът му Ивайло Господинов също изрази позицията си като защити пламенно баща си.

Това беше мъжка и пропита с феърплей битка от първата до последната минута и ние с моя опонент Калин нямаме никаква вина за нито една ситуация. Апелирам, не умаловажавайте нашата игра.
Между нас има мост и го построихме с уважение.
Напълно вярвам, че това което се случи е неволна грешка и няма никакъв умисъл в нея. Този гаф не ми гарантира на 100% че се връщах в играта, всичко е в сферата на хипотезата. Както можех да спечеля, така и да загубя.
Гордея се със синът си и неговото изразяване на позиция ми показва, че той се е превърнал в един истински мъж, който стои до баща си, така както аз съм заставал до него.
Независимо от хода на събитията, това вече е минало и заставам с името си зад Продукцията.
Гледаме напред с положителна нагласа.

Това написа той  социалната мрежа по отношение на битката и излизането си от предаването и отново получи подкрепата на феновете си.

Продължавай да бъдеш човек, възпитан и феърплей. Съжалявам, че сме озлобени, недоверчиви и смело,, нападаме“, но не очи в очи. Съжалявам, че сина Ви се е почувствал засегнат и обиден. Лошотията почивен ден няма. Аз не видях нищо лошо. Видях един баща, който не крие, а се гордее със сина си. Най-лошото е човек да не споменава децата си, да се държи все едно ги няма. А най-естественото е да говори за тях. Така че, не влизайте в обяснителен режим. Който има сърце, е разбрал. А играта, грешна, без грешна, щом нямаш претенции, всичко е наред. Това е. И ако прочетете този коментар, предай те поздрави на децата си и специални за сина. Да знае, че има и хора, които гледат човешки на нещата, не ви критикуват, а ви подкрепят. Злобата, с която сме принудени да се сблъскаме, ни калява нервите😀, прави ни по-устойчиви и силни.

Ти си прав за себе си Играта е само една игра Ти си стихия и продължи да бъдеш себе си Кръгом и пак напред Бъдете живи и здрави и Благословени

Гняв, омраза, разочарование, подкрепа от хората които следят предаването. Не е необходимо да има и простащина в думите. Браво Митаче! За всичко.
Липсваш като присъствие.
С уважение към теб за представянето. 🔥🙂
Прекрасен син си възпитал. 🙂

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!