fbpx
БГ звезди

Кадри: Нова ТВ

Бившият телевизионен водещ Иво Танев написа гневен пост срещу хейтърите в България. Ядът му бе насочен главно към критиките, които бяха отправени във фейсбук страницата на предаването „Звездите в нас“. Припомняме, че в изданието в неделя в една от групите участва неговата дъщеря Албена. Тя бе сред имитаторките на „Лейди Гага“.

Отборът бе един от двата, които журито прати напред, но след това част от зрителите коментираха, че това е шуробаджанащина. Причината според хората е, че групата продължава напред, тъй като именно Албена Танева работи в предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“, а съотборничката й Паулина Горанова бе на екран няколко месеца в същата телевизия, като участничка в „Игри на волята“. Коментиращи не пропуснаха да отбележат и това, че таткото на Танева е известен, което ядоса ексводещия на „Треска за злато“ най-много.

Той публикува във фейсбук профила си видео от участието на щерка си и помоли приятелите и последователите си да преценят дали тя и отборът й са се представили на ниво. „Правя го, защото за пореден път, този път в страницата на това предаване се изля омраза към нея, че била там с връзки, защото ми била дъщеря. А аз дори нямах представа, че участва“, написа той.

След това Танев попита: „Децата на лекари имат ли право да стават лекари? Децата на адвокати имат ли право да става адвокати? Децата на учени имат ли право да се посвещават на науката? Защо децата на популярните хора нямат право да изберат за професия нещо близко до това на родителя си? Защо само те бодат очите на злите, завистливи и недоволни хора в тази страна? Означава ли, че когато си станал популярен не бива да създаваш поколение? Защото ако това поколение реши да се реализира в нещо, което носи популярност, ще бъде обречено на завист, омраза и отричане заради родителите си?“.

Накрая той се обърна към хейтърите: „Неуважаеми мразещи и завистливи люде, гледайте вашия си живот, вашите деца и тяхната реализация и житейски път. Не правете това, което не искате да правят на вас. И вървете по пътя си с мир“.

Под поста му последва вълна от коментиращи, които се изказват в негова защита и му дават кураж.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Нова тв
„Мъжките“ майки скочиха на Петя от „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Романтичното риалити „Един за друг“ е вече към края си и двойките водят ожесточена борба за оцеляване. Дамите все по-смело се впускат в изпитанията за да се задържат на върха на класацията. Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

error: Content is protected !!