fbpx

Гуспата вся страх и паника в противниковия отбор във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Безспорно един от най-силните играчи този сезон на аграрното риалити „Фермата е Митко Гуспата. Отборът на старите надежди го избра за ратай с цел да победи на арената и да донесе ценна точка за всички. След провала на седмичните задачи при новите надежди стана ясно, че фермера на старите ще реши кой да е първи дуелист, което доведе до големи притеснения сред мъжете на новите надежди. Радо както бе спокоен, че той няма да ходи на битка изведнъж се почувства застрашен, но и Гуспата използва момента да налее масло в огъня, като се пошегува с него и му съобщи, че са решили именно той да е първи дуелист.

Значи да мисля кой да избирам така ли? Това ли ви беше целта?, попита притеснения Радо. Браво Гуспа, аз си мислех, че искаш да излезеш първи дуелист ама явно тая година ще го караш по-леко.

Удари го на чест за да уязви противника и той да се отметне от решението си.

И така го държа под напрежение до момента в който съобщи, че изборът му е да е първи дуелист, което пък вече притесни всички останали мъже в отбора на новите.

Радо ме направи на две стотинки в обора, говори ми за чест, но нямаше как да му кажа, че каквото съм казал това ще бъде. Аз съм дошъл във Фермата за да изляза на арената и да изпитам това удоволствие отново. Така, че ще бъда там първи.

С последвалата си реч съвсем срина момчетата, потенциални съперници и те започнаха да гадаят, какво точно е искал да каже Гуспата.

Абе Ванка, какво мислиш, какво имаше предвид Гуспата с това сърце и душа. Не мога да разбера какво иска да каже, коментира притеснения Калин.

Всички дадоха заявка, че за тях ще бъде чест точно Гуспата да ги избере, но същевременно умираха от страх да не попаднат на арената.

Това не убягна на зрителите и разбира се те коментираха това „геройско поведение“ на новите надежди.

Давай, Гуспа! Докажи мъжество и грабни достойна победа! Късмет!

Е то в отбора на нови надежди няма умове)))В какво се цели Гуспата,май не му стиска да извика Радо на дуел

Умственият капацитет на новите “нАдЕждииии” доведе до капитулация в рейтинга на това предаване. Предаването не е интересно за зрителя…

Като изключим Влад, мъжете от Новите надежди са като Принцесата и граховото зърно, няма такива изнежени и капризни мрънкалници, че и неблагодарни въпреки цялото глезене от страна на Елена. Дали щяха да се държат така ако фермер беше мъж или очакваният елиминационен двубой беше женски?

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!