fbpx
БГ звезди

Кадри: Инстаграм, С Рачков всичко е възможно

Гала се вплете в страстна целувка с любимия си Стефан в анонса за шоуто на Димитър Рачков.

Вероятно водещата иска да покаже колко силна е любовта им, макар и честото й кокетничене с млади гости в ефира на телевизията.

Гала и Димитър Рачков са две от най-популярните лица на телевизионния екран. В личния живот те са много близки приятели и дори наскоро 55-годишната плевенчанка бе поканена на половинвековния юбилей на бургаския актьор.

Оказа се, че водещата иска да стигне по-далеч. Тя призна, че желанието й е да пее песента „Бяла роза“ на сватбата на шоумена. Това признание Гала направи в промоклипче за предаването „С Рачков всичко е възможно“, на което ще гостува тази събота. Думите й са в отговор на въпрос за това кое е най-невъзможното нещо, което е готова да направи за бургазлията. На този етап комикът не е обявявал, че ще се жени. През 2018-а той се раздели с дългогодишната си половинка Мария Игнатова, а сега до него е Анита, която е само на 23.

Освен Гала, в шоуто в събота ще бъде и любимият мъж в живота й Стефан.

Той също отговори на въпроса какво невъзможно е готов да направи за водещия. Бизнесменът сподели, че с Димитър споделят обща страст и е готов да стане в 3 ч. през нощта и да пътува 3-4 часа с него, за да си изкарат един хубав ден заедно.

От анонсите става ясно, че в събота на екран в предаването ще видим още актьорите Герасим Георгиев-Геро, Борислав Захариев-Боби Турбото, Станимир Гъмов, Явор Борисов, Петьо Петров-Шайбата и Петър Калчев.

„С Рачков всичко е възможно“ по „Нова телевизия“ се радва на доста висок рейтинг сред зрителите. В него популярни личности участват в различни забавни игри, дирижирани именно от Димитър Рачков.

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!