fbpx

Деси Стоянова и Солаков се скараха в ефир, а Натали само мълчи и позира отстрани

БГ звезди

кадри bTV

Истинска караница настъпи в ефира на „Преди обед“ по bTV в продължение вечния спор за връзката между провокативното облекло на жените и посегателствата на мъжете. Както може да се предположи, водещата Деси Стоянова беше твърдо против схващането, че когато една жена показва повече плът, тя едва ли не „кани“ мъжете да я пипат. По-различна беше позицията на художника Недко Солаков, който е седмичен коментатор в предаването.

Той сподели, че провокацията с разголването при жените понякога стига прекалено далеч и става тенденция, която масово се насърчава от звездите и медиите.

„Погледнете всеки червен килим на всички награди – ами те са на практика голи“, заяви разпалено художникът. „Не че намирам това за грозно, не“, побърза да допълни той.

Деси Стоянова не по-малко разпалено обясни колко грешно е това схващане и се учуди, че човек на изкуството може да говори против свободата на изразяване чрез естетика. Солаков отвърна, че една актриса или друга звезда може да се изрази естетически и като се облича стилно и прилично като Мерил Стрийп. Водещата не се съгласи, че жените трябва изобщо да се съобразяват с изискванията на мъжете.

През цялото време на спора в студиото беше и синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова, която сигурно има достатъчно наблюдения по въпроса, включително и лични. Тя обаче скрпомно остави Деси Стоянова да води спора, който след това се прехвърли върху политкоректността и новите правила в общуването и дори изкуството. Недко Солаков, който също използва провокацията като средство в изкуството си, също не отстъпи в позициите си и призна в края на разговора, че се изнервил и натоварил.

БТВ
Божидара: Това, което правите е достойно за възхищение

Кадри БТВ От порутен от влагата дом с мухъл навсякъде „Бригада нов дом“ направи едно приветливо и удобно жилище за Божидара и нейната майка. Много вещи и никакво пространство в апартамента, в който е принудена да се придвижва незрящата Божидара завариха от бригадата и се заеха веднага с разчистването му. …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!