fbpx

Младежите във Фермата разочароваха зрителите

Блиц Новини

Кадри БТВ

Все по-лошо впечатление правят участниците от отбор „нови надежди“ в селскостопанското риалити „Фермата“. Поведението им спрямо другия отбор дразни зрителите, пък и не е много спортменско. При изпълнение на задачите Калин и Иван най-вече, непрекъснато са на терена на другия отбор за да гледат кое как се прави, а единствената досега молба на старите към тях се превърна в голям проблем. Яни и Веселка отидоха да помолят за рецептата за боров мед, която изгубиха, но не очакваха реакцията на новите. Елена ги посрещна с недоверие, дори не даде да я докоснат.

Доживяхме и старите герои да допрат до нас, каза някак гордо Елена и че това се случи точно по време на нейното шефство.

Дай молива да ти я препиша, каза тя на Веселка, която пожела сама да го направи.

За разлика от вашата схема, че уж е изчезнала. Нямам им доверие, могат да вземат рецептата и да не ми я върнат. Напълно го очаквам, тук вече всичко ми изглежда възможно., изрази недоверието си Елена.

Това накара Яни да побеснее и да се оплаче на мъжете от противниковия отбор.

Чашата преля и когато научиха, че Калин и Иван са ходили да доносничат за нарушения на Аксения. Това накара зрителите да търсят вината в продукцията и да подозират, че по някякъв начин Иван и Андрей подкрепят новите хора във формата.

Простотията във Фермата взема връх, като в надпреварата се включиха и продуцентите. Това ли е проблема, че Аксиния е погледнала да види какво става? Продуцентите чували ли са, че не може даже и в игра да се унижава човешкото достойнство? Защо не наказват онзи, който е постоянно гладен и нарушава всякакви правила, защо не наказаха хората, които взеха личния багаж на Аксения? Жалко е, че предаването се казва Фермата. Вместо хората да научат как се живее в една ферма ние постоянно гледаме някакви състезания в които на някой умишлено по един или друг начин се помага, Постоянно гледаме и някакви караници за нещо. Явно от “ чалга“ поколението израснало през 90-те години толкова може да се очаква. На фона на цялата простотия, която ни показват някак фалшиво изглеждат уроците по история и родолюбие и постоянната реклама на някои търговски марки.. Жалко, че развалиха хубавото предаване, първите сезони наистина беше интересно. Фермата се е превърнала в един Биг Брадър и ще свърши като него.

Най-смешното е, че те явно са забравили, че накрая зрителя решава кой печели!

И това ми било,, надежди,,. Напротив надежди във вас няма. Това показахте че сте безнадежден случай!!!

Колко млади хора а колко злоба завист и мъст има в тях.Ако това е бъдещето на България тежко и горко срам и позор.Никой от тях не заслужава да спечели но толкова са нагласени нещата че няма въобще да се учудя.

Не само ЗЛОБНИ , нооооо… и много ТЪПИИИ …. ТЪПИ , ТЪПИ … че , чак и КРЪГЛИ , както каза Финци.!!!.

Как може да има толкова злоба в такива млади хора… Присмиват се за всичко на другите ама копират всичко от тях.

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!