fbpx
БГ звезди

Кадри: Инстаграм, Благой Георгиев

Около бившия български футболен национал Благой Георгиев винаги е било интересно за феновете и медиите. Преди той попадаше в новините главно с изявите си на зеления терен, а в последните години това се случва главно заради личния му живот. През лятото той се ожени за пореден път в живота си – за доста по-младата от него Полина Георгиева. От две седмици насам навсякъде се пише и говори, че 40-годишният Георгиев е бил зарязан от новата си любов, но той затвори устите на всички, публикувайки снимка, на която двамата греят от щастие. Те са с широки усмивки и показват, че любовта им е достатъчно силна. Кадърът бе постнат и на стената на жена му.

Полина е първата сериозна половинка на Благо Джизъса, от която той няма дете. Припомняме, че най-дългогодишната му любов – Христина, го дари с момче и момиче по време на 10-годишната им връзка. След това той бе с рускинята Есмер Османова, от която също има син, а преди три години и плеймейтката Златка Райкова, известна като Русата Златка, му роди момченце.

Последните проблеми за Благо Джизъса тръгнаха след гостуването му в предаването „Търси се“ по БТВ на 18 септември. Тогава родителите му говориха за неговите връзки и казаха, че най-много харесват любимата му от младините Христина.

Златка не я харесвали и дори не си говорили една година. Това ядоса много плеймейтката, която след излъчването написа в Инстаграм много тежки неща срещу таткото на сина си, които, ако са истина, доста го дискредитират като родител. Освен това майката на Георгиев каза в ефира, че харесват Поли, защото не плюе по Христина, но все пак я определи като „дете“, тъй като е само на 26 години.

Случайно или не, но долу-горе оттогава бившия футболист и настоящата му съпруга спряха да пускат свои снимки заедно, което породи спекулациите, че може би са разделени. Сега обаче двамата опровергаха слуфховете, демонстрирайки, че са по-щастливи от всякога.

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

error: Content is protected !!