fbpx

Нагло поведение демонстрират „новите надежди“ в стопанството на „Фермата“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Пропастта между стари и нови в стопанството на „Фермата“ се задълбочава все повече. Новите надежди лазят по нервите на отбора на старите с наглото си поведение по изпълнение на седмичните задачи.

Калин и Иван нямат никакви притеснения да влязат на чужда територия и да копират точно това, което е готово, въпреки, че и двата отбора получиха чертежи за всички задачи. Най-нагло пренесоха работата си в склада на старите за да са по-близо до рафтовете, които са готови.

Мостът няма как да се случи между стария и новия свят, няма желание това да се случи, каза Яни и този факт го разстрои. Всичко това е, да се докажат че са по-добри и наистина може и да е така.

Новите копи-пейст, затова правете го като хората, че когато новите копират поне да не се излагаме, посъветва Финци съотборниците си.

И въпреки всичкото гледане и копиране фермерката Елена не одобри работата и направи забележка на Евгени, който я отряза като я посъветва който може да го направи по-добре.

 

И на всичкото отгоре се обидиха от забележките, че ходят да копират изработеното и изсипаха доста грозни думи по адрес на старите фермери, което направи много лошо впечатление на зрителите.

“Пенсия”…Иван, Калин, Евгени. Толкова сте прости, че хора като Чавдар остават неразбрани от вас, защото умственият ви капацитет е под дъното. И на малкия пръст на Старите герои не можете да стъпите. Толкова сте ограничени и прости, че ето заради такива хора като вас държавата ни е на това положение. Новите надежди са чисто олицетворение на младите в България – жалка картинка. Държавата ни няма бъдеще с такива “млади” – като Иван, Калин, Евгени и Радо. Жалко…много жалко с такива “надежди”….ще търсим хора като Финци и Чавдар, но няма да ги намерим. Нищо, поне ще ви успокоя – никой от тези мъжествени “надежди” не е на финал, всичките ще паднат от Старите герои. 😉

Ако и тази седмица пак двата отбора са на кантар с равни точки или пък Новите спечелят няма да е справедливо . Не може все да “крадеш” от труда на другите и накрая да няма последствия . Би трябвало да се оценяват по обективно .

Защо са поредна година във Фермата са събрали дразнители,арогантни хора,злобари….селяндури…..За поредна година това предаване повече напряга отколкото умилява или отпуска…..

Евгени, нали е трето поколение милиционер, те такива не емигрират, а и той бил мъж за маса 🤔 Всеки ден вече ги гледаме по новините, всичките полицай са за маса, явно за друго не се и стараят! Иначе самочувствие….

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!