fbpx

Младеж от „Гласът на България“: Най-много съм слушал Галена

Блиц Новини

Кадри БТВ

Музикалното шоу „Гласът на България“ ражда не само нови звезди за сцената, но и култови изказвания. Вече няколко от участниците, занимаващи се с рок споделиха, че най-много слушат чалга и тя е основата на рока въобще.

Най-много съм слушал Галена, сподели един от кандидатите Боян Боев от Пловдив. Всички рокаджии слушат чалга. А тия, които не харесват, просто не са истински рокаджии.

За негово съжаление обаче идолката му Галена не прояви интерес към изпълнението и не се обърна до края. Първи реагира Иван Лечев и младия момък продължава с изявите си в неговия отбор.

Много зрители също не споделят неговото мнение.

Готино момче, рок пее и свири, от Пловдив е… – все хубави работи! Но това, което каза изобщо не е вярно и няма как да съм съгласна!… Истинските рокаджии харесвали чалга?!!!!!!!!… 😃 Ако го вярва, значи е все още неориентиран.

Трагедия, щом и рокаджиите вече харесват чалга!🙄

Всеки рокаджия слуша чалга….бла бла…режисиран цирк! Нямам думи за нелепото режисирано интро….

Виждам, че коментара ми е изтрит, затова ще повторя пак. Това момченце, което се има за рокаджия трябва да му стане ясно едно нещо – никой истински рокаджия не слуша чалга! Казах.

Младежът има още да трупа стаж, емоции, превъплъщение ако е решил да се развива в музиката, но няма как истински рокаджия да се съгласи с неговото мнение.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!