fbpx

„Новите“ мъже на „Фермата“ гнусно жертваха Влади

Блиц Новини

Кадри БТВ

Колкото и да се опитваха мъжете от отбора на новите надежди да спасят Радо от ратайстване, не им се получи. Женската половина гласува против него и двата гласа на фермера на седмицата Елена го изпратиха отново в обора при кравата.

Те се бяха наговорили да гласуват против латвиеца Влади с цел Радо да се отърве тази седмица от ратайстване.

Най-лошо впечатление направиха Евгени пък и Калин за причините, които изтъкнаха за решението си.

Ами давам моя венец на Влади защото е мъжкар, може да сготви каквото си поиска за да нахрани цялата група и ако излезе на дуел да вземе една точка.

Влади съответно си го върна на Евгени и се обоснова:

Искам да го видя как ще се справи с животните и да видя какво той може да сготви.

Радо също потвърди, че смятат Влади едва ли не за най-силния и затова се спират на него.

Думите на Иван обаче най-много засегнаха латвиеца:

Той е най-широко скроен и най-няма да се сърди и да го приема лично, защото играем за победа и за отбора. Дори и да стане първи дуелист може да избира втори и доста голям шанс да се върне.

Последен Калин каза целта на това гласуване, че мъжете в отбора са се обединили и са решили да изпратят Влади ратай.

Нещата са няколко, първо защото Влади е пич и на сто процента ще се справи с работата там и второ искаме да спасим Радо от второ ратайство.

В крайна сметка усилията се оказаха напразни и те не успяха да го спасят.

Зрителите ги подредиха подобаващо заради тези игрички и интриги с цел да спасят кожите и да стигнат до финал.

Големите мъжкари все гледат да се скрият зад гърба на някой. Дали Радо или Владо все са в сянка. Ами като сте ербаб, защо не отидете един след друг ратаи и после да привикате „слабаците“ и да ги елиминирате?

Ако тоя кошер стършели са извадка на хората които се водят „надежди“, то света не го чака нищо добро.

Калин как лекинко манипулира Радо, а момъка мускули маса, не влага много акълче са го а или за гладиатор, котараците си пестят солите на по късен етап, затова, пращат ту Радо, ту някое момиче

Изключително отвратителни,нагли и антипатични мъже сте избрали в новите надежди. С изключение на латвиеца. По-меко не мога да се изразя.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!