fbpx

Шеф Силвена Роу се преобрази с воля и правилно хранене

БГ звезди

снимка: Фейсбук/ Silvena Rowe

В публикациите си в социалните мрежи в последно време шеф Силвена Роу не говори толкова за храна, а за това как да поддържаме тялото и духа си здрав. Собствената ѝ целеустременост към отслабването впечатли мнозина и по този повод тя сподели мислите си по въпроса.

На първо място шеф Роу заявява, че лишаването от храна или опитите за бързо сваляне на килограми са много опасни и не са начина, по който това трябва да стане. Тя предупреждава и почитателите си, че трябва да са реалисти и да не очакват невъзможни резултати. А също така и че за постигането на видими резултати трябва да мине време.

„Отслабването ми е постепенно, никога няма да съм от кльощавите, а сега тук по-младите се стремят да са такива!“, коментира шеф Роу, като подчертава, че нейното сваляне на килограми не е от суета, а за здраве и подмладяване.

По-нататък в публикацията си тя обяснява, че цялото ѝ семейство има висок холестерол – и лош, и добър и именно неговото сваляне е било основния ѝ мотив. Промяната донесла на Роу и отърваване от сериозен здравословен проблем – омазнен черен дроб.

„ОМАЗНЕН ЧЕРЕН ДРОБ! Нека ви напиша за това!

Леле, колко гадно звучи, а да го имаш е още по- гадно! ( Извинявам се за тази дума, но тя е най- точната).

Оправих се със специална  диета и режим, но се оказа , че не е само нещо , което да се спазва за малко & кратко време , а да стане стил на живот . Ето затова е толкова важно, нашата храна да бъде и подходяща за режим, но и вкусна и разнообразна, за да се превърне в нашият нов и желан стил на живот!“, това пише шеф Роу. В публикацията си във Фейсбук споменава няколко билки и добавки, които са ѝ помогнали да оправи черния си дроб. Според нея обаче най-важното е „постоянна и богата на хранителни вещества диета, не само калории, с витамини, минерали“.

В отговор на многобройните коментари на поста ѝ, шеф Силвена Роу заявява, че все още не постигнала желаната фигура, затова ще продължи с метода си, който включва и много движение и фитнес. „Не съм кожа и кости, здравето ми изисква още поне 4-5 кг да сваля и как не знам, ама продължавам“, признава топ кулинарката.

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

error: Content is protected !!