fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Семейството от Русе Божена и Давид Александрови са пример са всички, които се притесняват да имат много деца, защото не вярват, че ще се справят с отглеждането им. Те вече имат пет деца и това беше повод да се появят в репортаж на bTV. Майката, която е оперна певица, разказа, че раждането е било  благодатно, дори приятно. Същото каза и лекарката, която се грижи за нея.

Съпругът на Божена призна, че не се притеснява дали семейството ще се справи. „Децата са благословени“, сподели Давид и подчерта, че петото отроче в семейството съвсем съзнателно и информирано от страна на родителите.

От думите на Божена и Давид стана ясно, че религиозната вяра е важна част от живота им. Те възпитават и децата си от най-ранна възраст в християнските ценности. Майката каза, че останалите ѝ деца не само са целували всеки ден корема ѝ, по време на бременността, а и са се молили за идването на бебето.

Ще има ли още деца в семейство Александрови? Бащата подчерта в отговор на този въпрос, че решението ще е най-вече на Божена. Тя обаче изобщо не се съмнява за момента и иска още деца. Ако Бог ги благослови, ще имат и шесто дете, заявиха родителите от Русе.

Трябва да се отбеелжи, че семейството Божена и Давид Александрови не са просто отдадено на децата си семейство. Те са превърнали своите ценности в социална и дори политическа платформа. Те са в основата на сдружение „Род интернешънъл“, което се бори за развитие и насърчаване на традиционното семейство и ценностите му.

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

Блиц Новини
Геро се стопи, показа елегантна фигура

Кадри Нова ТВ Драстична промяна се забелязва във външния вид на актьора и партньор на Димитър Рачков – Герасим Георгиев Геро. От известно време прави впечатление, че фигурата му се смалява и вече не е това мощно присъствие на сцената в сравнение с предишния сезон. На снощният лайв си свали …

error: Content is protected !!