fbpx

Фризьорът на Билалов направи страхотна игра в „Стани богат“

БГ звезди

Кадри: БТВ

Поредният интересен гост седна в стола на „Стани богат“ по БТВ. Оказа се, че той и водещият Михаил Билалов се познават много добре и дори са работили заедно. „Той е трето поколение фризьор и под ножицата му са минали безброй знайни и незнайни глави на шоубизнеса и останалия живот в България. Определя се като бърз, смел и съръчен. Женен с две дъщери, слуша всичко – от класика до рок, обича пътуванията. Запознайте се Любомир Петров“, представи го актьорът.

„Толкова се радвам да видя човека, под чиято ножица съм бил често в едни други сериали. Не съм те виждал от толкова време. Какво направи през това време?“, попита го той, а участникът отговори: „Деца“.

След това Билалов го накара да разкаже за славния си род, който има огромни традиции в тази професия. „Любопитно е, че много обичат да ме питат от колко години съм фризьор. Винаги отговарям – минимум от 100. Защото имам щастието да съм трето поколение фризьор. Баба ми е била фризьорка на Царица Йоанна и е една от доайенките на съвременното фризьорство в България. Баща ми, Бог да го прости, бе част от групата „КЕНТ“. Тогава фризьорството беше друга професия в сравнение със сега, беше на много по-високо ниво. Имаше една група от четирима човека, които представяха България навсякъде – Кръстьо Капанов, Евгени Петров, Недялко Недялков и Тодор Тошев. Те са бащите на съвременното фризьорство. Самият термин „модно подстригване“, който го имаше едно време на салоните, идва от тяхната работа, тъй като те вкарват в България модното подстригване – карето, което е измислено от Видал Сасон. 70-те години и малко след това. Върху този метод се изгражда и съвременното фризьорство като работа с ножица, с гребен върху мокра коса“, разказа той.

„Любо, дотук ти ми каза 4-5 въпроса за „Стани богат“, и то за сума 5-10 хиляди лева“, реагира Билалов и продължи с усмивка: „Бях много изненадан, че те видях зад кулисите и си казах, че е твой ред да седнеш на стола и аз да те подстригвам с моите въпроси. Отпред късо, отзад модерно“. На една от паузите за реклами водещият се пошегува: „Сега ще помоля Любо за малко консултации. Искам да си пусна дълга коса и с него ще обсъдим как може да стане това“.

Самият участник показа доста добри познания и затвори като втора сигурна сумата от 3000 лева. След като я спечели, той продължи на следващ въпрос, но там не успя да отговори правилно и си тръгна с четирицифрената сума, както и с жокера „Обади се на приятел“ в джоба, тъй като не го използва.

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

Блиц Новини
Геро се стопи, показа елегантна фигура

Кадри Нова ТВ Драстична промяна се забелязва във външния вид на актьора и партньор на Димитър Рачков – Герасим Георгиев Геро. От известно време прави впечатление, че фигурата му се смалява и вече не е това мощно присъствие на сцената в сравнение с предишния сезон. На снощният лайв си свали …

error: Content is protected !!