fbpx

Емо Каменов за боя в сръбската телевизия: Открадна ми часовника

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Българинът Емо Каменов стана антигероят в сръбското риалити „Задруга“, след като беше изгонен за физическа саморазправа с друг участник в шоуто. По първоначална информация, той дори е бил арестуван, но самият той заяви по Нова телевизия, че това не е вярно. „То и това не беше побой“, коментира Каменов за физическия сблъсък в ефир.

Мускулестият българин призна, че съжалява за случката, но не защото е дал лош пример на феновете си, особено по-младите от тях. „Не е пример, но един мъж трябва да защити това, което смята за правилно“, каза Емо Каменов.

Шоуто „Задруга“ е изключително мащабно, в него участват 58 човека, а продължителността му е цели 10 месеца. По този повод водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Мира Иванова коментира, че то прилича твърде много на наказателна колония. Във формата участват не само сърби, а хора от цяла бивша Югославия. Емо Каменов е първият българин, който е включен в него.

Той обясни, че скандалът бил с участник, който се държи лошо с всички слаби участници в риалитито. „На мен не можеше нищо да каже, затова ми открадна часовника“, разказа нашенецът.

След изгонването на Емил Каменов в началото на септември, пострадалият поискал съдебен лекар да го прегледа. След прегледът се установило, че му няма нищо. Българинът продължава да е в контакт с продуцентите на „Задруга“ и сподели, че има реална възможност да се върне в шоуто.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!