fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

На изключително гадно предизвикателство бяха подложени Александър Кадиев и приятелката му Ивелина Чоева. Двамата гостуваха в „Шоуто на Николаос Цитиридис. Те участваха в рубриката на предаването „Николаос Плюс“, където водещият им направи игра – те трябваше да ядат гадории, а в същото време да споделят най-интимните тайни от живота си.

Тримата седнаха на маса, отрупана с отвратителни комбинации от ястия. Всъщност, по отделно всяка съставка може би е обичана от много хора, но „коктейлите“, които Цитиридис им приготви, бяха от абсолютно несъвместими храни.

Ето и какво всъщност бе менюто:
– Кафе с кисело мляко и горчица
– Охлюви с червеи
– Риба с прясно мляко
– Папая със свински уши
– Крем карамел с рапани
– Сандвич с пилешки крака и синьо сирене
– Мед с щурци
– Течен шоколад с мас
– Боб с боза
– Халва с шкембе

„Направо като меню в детска градина“, пошегуваха се Кадиев и Цитиридис преди началото на играта. Актьорът е известен отдавна с това, че се е подлагал на доста екстремни експерименти в „Преди обед“. Тук обаче храните му дойдоха малко в повече. Той направи и любопитно разкритие на масата – че с гаджето си имат 14 години разлика, тъй като той е роден 1983 г., а тя – 1997-ма. Николаос пък е набор 1994.


Според правилата на играта, Цитиридис задаваше неудобни въпроси, а на Сашо или Ива оставаше избора какво да яде другият, ако реши да не отговори.

„От кого си ревнувала най-много Сашо“, започна водещият, а Ива отговори: „Имам категоричмен отговор – от компютъра“. „Имаш предвид, че Сашо Кадиев би избрал да цъка DOTA, пред това да цъка Ива?“, засмя се Цитиридис.

„Лъгал ли си майка си, че манджите й са вкусни, когато те не са съвсем вкусни?“, попитаха Кадиев, а той отвърна: „На майка манджите са най-вкусни – потвърждавам“, и отпи от кафето с кисело мляко и горчица, след което замалко да повърне.

„Три навика, които искаш да изкорениш в Сашо?“. „Три са много, той наистина е доста съвършен, така че просто ще изям рибата с мляко“, сподели Чоева, а към нея дойде още един въпрос: „Колко номера на бивши гаджета все още имаш?“ „Два“, каза тя, но Кадиев се пошегува, че той знае за поне шест. Така гаджето му подхвана поредната „вкусотия“, а Сашо се обърна към камерата: „Виждате ли, бивши гаджета? Тя не е добре, яде мас с шоколад. Добре, че се разделихте“.

След другите неща, които зрителите научиха, бяха, че най-лошия навик на инфлуенсърката е да си чопли кожичките на пръстите, разваляйки по този начин маникюра си, а в леглото от двамата тя е по-шумна.

Накрая двойката зададе въпрос и на водещи: „Коя ти е по-обичната държава – България или Гърция?“, а той отговори: „За България бих умрял, а за Гърция – ще ям“, след което подхвана едно от блюдата.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

Блиц Новини
Зрителите изригнаха: Ивет и д-р Щонова нямат място на финала в „Денсинг старс”

кадри bTV Голямо разочарование донесе последния епизод на „Денсинг старс”, след който от шоуто отпаднаха Папи Ханс и Ани и Валери Григоров и Дорина. Огромна част от аудиторията е несъгласна с резултата и обвинява bTV и продуцентите на шоуто, че са манипулирали вота. За съжаление, емоцията стига до такива нива, …

error: Content is protected !!