fbpx

Камелия нанесе удар на Мажена във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Интригите, стратегиите и разделението започнаха да взимат връх в отбора на новите надежди в аграрното риалити „Фермата“.

Главният стратег на отбора Мажена отдавна плете съюз между жените, с цел да изхвърлят мъжете от отбора. Но всичко се сгромоляса след снощното й избиране за ратай и се видя, че никак не са сплотени. Особено Камелия, която мени мнението си през час. Малко преди церемонията договорката бе да се обединят около нейната кандидатура за фермер с цел да изпратят мъж на ратайския бряг. Самата тя уговори Мирела, която нямаше никакво намерение да гласува за нея да даде гласа си в името на женската солидарност.

Тази сутрин жените взеха решение да се подкрепим една-друга. Аз не очаквах, но се оказа, че съм техния фаворит, сподели тя с Мирела.

Мажена също направи всичко възможно да агитира Хепи Ванче, защото от нейния глас зависи стратегията да им се получи.

Но голямата изненада за всички бе обяснението й защо гласува против бившата фермерка и това изненада дори и Андрей.

Аз ще гласувам за мама Мажена, защото не влизам в коалиции, женски или мъжки в нашия отбор. Аз смятам, че това е най-правилното решение за колектива, шокира с решението си дамите в отбора.

Много бях изненадана от Камелия днес, каза Мирела. Останах разочарована, че хората казват едно, а правят съвсем друго.

С това всякакво женско обединение пропадна и мъжете спечелиха предимство. Мажена се оказа на ратайския бряг с най-много гласове против нея.

 

Зрителите също си казаха мнението за това, което се разиграва в стопанството.

Мале как се извъртя Камелия, ами мамчето…не се играе така, уж нови надежди!

Толкова злоба ,комплекси и самочувствие без покритие не бях виждал! Тия новите са ….

Да видим колко по-неприятна и долна може да стане Камелия фурнаджийската лопата.

Новите надежди…пази боже. 😏🥴 Камелия от първия ден я усетих…много подло, злобно и манипулативно поведение има. Срам.

Интригата и предателите са винаги на почит от камерите, а парите допълнително стимулират неземна простотия и алчност. Жалък прочит на традиции и фермерство.

Много харесах Камелия в началото, но сега за пореден път ми падна в очите, с поведението си. Изключително противоречива личност, подмолна и хитра… до преди две минути говори как ще гласуват за нея и прави коалиция с жените, а после най-безочливо излиза и казва аз коалиции с жените не правя😂🤷‍♀️ Злобарка от всякъде, единствена така в началото заяви открито, че не може да понася Аксения, че не желае да разговаря с нея, бе инициаторка на това да и откраднат личните неща и накрая е нарича предателка🤷‍♀️ wtf? Какво да прави момичето сред такива хора като вас? И най-вече да ви искала извинение, на какво отгоре на доброто ви поведение към нея ли? Или да лицемерничи като Хепито? 😂🤷‍♀️🤷‍♀️

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!