fbpx

Сашо Кадиев вбеси Деси: Обещавам на зрителите пари в брой

Блиц Новини

кадър bTV

Водещият на „Преди обед” Сашо Кадиев се разграничи от всички, които критикуват рекордно ниската избирателна активнот на парламенетрания вот в неделя. Той не каза тежки думи и не обиди тези, които не отидоха до машините. Напротив, според него те упражняват друг тип демократичен избор.

Кадиев започна предаването с думите, че обещава на зрителите пари в брой. „Това защо го казваш?”, сопна му се колежката му Деси Стоянова. „Ей така, за да останат да ни гледат”, коментира актьорът.

По-късно в предаването Сашо иронизира хората, които се готвили за следващите избори и затова пропуснали тези. „Защото да ходя да гласувам два пъти за шест месеца ми идва много”, пошегува се той. „Все пак да делегираш правото си на глас на друг пак е форма на демокрация”, обясни Кадиев, този път сериозно.

Думите му обаче предизвикаха ново недоумение у Деси Стоянова.

Наложи се Сашо да обясни, че ако някой не гласува, той оставя другите, които гласуват, да изберат управлението.

Така той, понеже има доверие в Деси, можел да я остави тя да направи правилния избор, което пак се вписвало в идеята за демокрация.

За съжаление, според българските закони, нещата не стоят точно така, както си ги представя Кадиев. У нас гласуването не е само право, но и задължение на гражданите. Вече от години участието във вота у нас е задължително, така че да не гласуваш е нарушение, макар и санкция за него да няма.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!