fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Поредното „лудо приключение“ представи на зрителите в шоуто си популярният телевизионен водещ Николаос Цитиридис. Той се впусна в надпревара из улиците на София срещу победителката в шестия сезон на „Фермата“ Ваня Илиева, популярна като Хепи Ванче заради усмивката, която не слиза от лицето й.

В рубриката „Николаос Плюс“ те се състезаваха в столицата като трябваше да стигнат от НДК до езерото с патиците в Борисовата градина, а оттам до Зоологическата градина, но с различен вид транспорт. Освен това двамата носиха изключително странни костюми, които меко казано шокираха някои от софиянците, които ги срещнаха по пътя си.

Цитиридис тръгна към първата точка с градския транспорт. Той чака първо доста време на спирката, където бе нападнат от граждани за селфита, а след това „умря от жега“ в рейса, тъй като костюмът му бе доста обемен.

Хепи Ванче пък бе в розов костюм на голяма птица. Нейното превозно средство бе тротинетка. Тя успя да стигне първа до езерото в Борисовата градина.

От там тя, а след това и Николаос, продължиха към зоокъта с различни костюми и по различен начин. Водещият направи лек шмекер по своя маршрут и успя да стопи преднината на съперничката си, но в крайна сметка тя успя да финишира един метър пред него.

В ролята на рефер на надпреварата влезе членът на бенда на шоуто Светльо.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!