fbpx

Делян Добрев обяви резултатите от изборите по БТВ

БГ звезди

Кадър: БТВ

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Делян Добрев обяви в предаването „Лице в лице“ по БТВ прогнозата си за резултатите от предстоящите парламентарни избори на 2 октомври. По думите му, партията, която спечели последния вот – „Продължаваме Промяната“ ще е чак на четвърто място сега.

„Още преди един месец ви казах какъв ще е броя на депутатите и все още си стоя на тази прогноза. ГЕРБ ще има 75-80 народни представители. „Възраждане“ – между 45 и 50, ДПС ще е с около 40, „Промяната“ ще паднат под 30 депутати, а за БСП и „Да, България“ не мога да преценя, но ще бъдат между 25 и 30″, каза той.
„Мисля, че след снощното участие на Кирил Петков в БТВ, „Продължаваме промяната“ загубиха и София. България я загубиха отдавна. Ще разговаряме с евроатлантически настроените партии. „Промяната“ твърдят, че са такава, но аз по действията им не им вярвам. ДПС са евроатлантическа партия, ще разговаряме с тях. И с Демократична България ще разговаряме. Всъщност, ДБ са ми надеждата. Видях какви три условия са публикували, за да влязат в правителство. Като изключим темата „съдебна реформа“, тъй като не разбирам от това, по останалите имаме 100 процента покриване на приоритетите“, добави Добрев.
„Не мисля, че ще е условие Борисов да е премиер. Първо ще се започнат консултации с партиите. Няма да имаме 121 депутата, то е ясно. ще направим всичко възможно да има правителство“, коментира бившият депутат.

Той разкри още, че ако е бил снощи в БТВ, нямало да си тръгне от дебата, както сториха колегите му Томислав Дончев и Деница Сачева. „Просто много исках да изляза на диспут с Кирил Петков. Отдавна го каня за това. Но снощи си бях в Хасково и физически нямаше как да съм в БТВ“, разкри Добрев.

БТВ
Любимият на Дулсинея спря участник за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Много добра игра в „Стани богат“ направи мениджърът по качеството в голям завод Диян Димитров. Той стартира още в петък, а тази вечер продължи с въпрос за 3000 лева. Преди да го чуе той заключи сумата като втора сигурна. Ники Кънчев го попита „Какъв надпис стои на тавана …

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

error: Content is protected !!