fbpx

Радо се напи във Фермата и почна да мъчи животните, Иван и Андрей гледат

Блиц Новини

Кадри БТВ

Иван и Андрей излязоха с изявление заради бруталното отношение към животните във Фермата, но мнозина зрителите коментират, че може и да е лицемерие, защото така или иначе животни в предишни епизоди са убивани за ядене на участниците.

„Скъпи приятели, по телевизията може да изглежда смешно, обаче истината е, че ничие забавление не може да става за сметка на нечия болка или стрес, независимо дали е човек или животно. Утре тази проява ще има своите последици, както за Радо, така и за неговия отбор“, каза Иван.

„Защо продукцията не се намеси своевременно?? Изглежда пиара и рейтинга е по-важен!!“, коментира зрител.

В снощният епизод на селскостопанското риалити „Фермата“ някои участници прекрачиха границата на нормално поведение, още повече пред погледите на много зрители.

Баскетболистът Радо, който за зла участ на животните в стопанството е ратай и трябва да се грижи за тях, едва не ги умори, след като тръгна да ги прибира след изпито значително количество алкохол.

 

Победата на новите надежди на дуела през деня им донесе за награда вино, ракия, водка и още питиета, на който той явно не може да устои и малко по малко се докара до неадекватно състояние.

Грубото отношение към тях и смеха и забавлението, което поднесе пияния Радо на съотборниците си няма да остане ненаказано, съобщиха от продукцията. Заканиха се тази забава на гърба на животните да има своите последици, както за ратая, така и за всички, които се радваха на изпълнението му.

Този удари дъното, наистина…толкова смешен, думи нямам да опиша малоумното му поведение…, Мажена видя, че не е в адекватно състояние и въпреки това го допусна при животните, а на Иван не знам кое му беше толкова смешно..

Такива идиоти се отнасят с животните така , където и да се намират те. Махайте го от Фермата този идиот.

Никога не е късно да станеш за резил!
Жалко е…Много жалко! И за Радо е жалко, и за Мажена, и за всички сеирджии и панаирджии!

Жалко падение!
И това го излъчват в национален ефир ,а още по-лошото е, че останалите гледат сеира, бездействат и се смеят на грубото му отношение,а не се намесят и не спрат това л*но.
Ужас!!!
Да бъде изгонен веднага!

 

Всеобщото мнение е, че баскетболиста няма място там и трябва веднага да бъде изгонен от предаването.

Какво наказание ще отреди на групата и персонално на провинилия се Радо продукцията ще видим тази вечер, но човек като него не може да се оставя да се грижи за живи същества.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!