fbpx

Зрителите на Фермата бесни: Ще уморят животните

Блиц Новини

Кадри БТВ

Експериментите с неопитни ратаи в отбора на новите надежди продължават. След като миналата седмица Аксения едва не умори кравата, тази опитите продължават, но вече Радо е главен герой. Наложи се отново ветеринари да влизат за да предотвратят фатален край при животните от прехранване и лошо отношение от негова страна.

Точно вие ми трябвахте, посрещна Радо екипа ветеринари, вижте каква ми е ръката вече, а тези овце нищо не пускат, ожалва се той.

Не ги прехранвай, ще предизвикаш подуване и разстройство, скастриха го те. Не са издоени ще направят мастит. Тези кози не са издоени.

Оказа се, че нищо не е свършил и това логично доведе до наказание от страна на продукцията. Всички се втурнаха да му помагат със съвети, но той изгони всички.

Заради това отношение към животните много зрители отправиха критики към продукцията с молба това да спре.

ВЗЕМЕТЕ ИМ ЖИВОТНИТЕ!!!!!

Какво се случва с тия фермери! Животните си искат грижи и внимание! Такава безотговорност до сега е нямало или поне не се излъчвало.

Съжалявам за животните! Те не търсят човек който ще се справи, а такъв от когото да се отърват. Другата седмица ратай ще е пак Аксиния. А по- следващата сигурно пак Радо. Абсолютно безотговорни са всички.

Явно докато не убият някое животно , няма да се спре

Горките животни, ще ги уморят, не се научиха, че грижата за тях е важна и отговорна!

Животните с хората от новия отбор са застрашени,
ветеринарите го потвърдиха! Жалко! Безотговорните мързеливи хора,трябва да напуснат този формат!

Яд ме хваща, че заради тези некадърници и надувки (без покритие), страдат животните … Ще ги уморят тези комплексари 😤😤😤 по-сурови наказания им трябва, това не е шега работа! Пълни малоумници са новите!

Сега какво стана, май нещата се обърнаха Мин. седмица плюеха Аксения,че не може да се справи с животните, въпреки това тя беше упорита и се научи да се справи, като никой не и помагаше, а сега Радо е на пангара и не може и той да се оправи с тях, но разликата обаче, е че всички се опитват да му помогнат, докато на нея нямаше кой. Даже пък той и горделив не приема критики от никого…. Не ги разбирам тези хора….. Жалки са, яд ме е за животните, защото те страдат. 🤦

 

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

error: Content is protected !!