fbpx

Рачков мина границите на нормалното

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Нова порция смях поднесе на зрителите поредния епизод от „С Рачков всичко е възможно“. Всички участници се хвърлиха с хъс в игрите и всеки даде каквото може и според възможностите си.
Тази седмица на сцената бяха отново Геро със заразителния си смях, Боби Турбото, Албена Михова, Сано, Нели, Криско, Кака Лара и Мария Илиева.

Много смях предизвика играта на боди-бургер, където целия състав на сцената се стовари върху Геро, но той геройски издържа тази маса от хора върху себе си.

Мисля че имаме нужда да гледаме два часа в седмицата хора които много се смеят ,ама много,харесва ми тази смехотерапия🙂

Трябваше да е поне 3часа. Имаме нужда от такива разтоварващи предавания. В този тежък и труден живот.

Има и зрители,  чието чувство за хумор не съвпада с това на Рачков и сценаристите и останаха разочаровани от видяното на екран.

 

НО със тъпотия не става, безмислено на моменти предаване изпълнено със тъпотии една след друга.

Изумена съм! От позицията на опита, който имам предполагах, че няма нещо, което може да ме изненада. Греша! На по-пошло и безстойностно нещо, казвам нещо, като имам предвид нищо, не съм попадала напоследък. Как може да се харчи лента в най-гледаното време за такава ужасяваща глупост!
Българино, това ли те забавлява?
Ако отговорът е да, заслужаваш съдбата си. 

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!