fbpx

Българи смляха Зуека за думите му

БГ звезди

Кадър Нова

Изключително странна агресивна реакция в мрежата предизвикаха думите на Зуека, че в Испания е намерил спокойствие.

Той коментира, че страната на Дон Кихот и Санчо Панса е прекрасно място за живот и каза нещо, което силно я различава от България – „хората са много усмихнати“.

Коментарите след думите му са брутални и бликат от трудно обяснима омраза към един от най-симпатичните артисти в България.

„България ми липсва, липсват ми най-близките хора, липсват ми приятелите. Но в Испания се чувствам прекрасно. Много ми е спокойно. Когато навсякъде виждаш, че 90% от хората са усмихнати, и ти се чувстваш заразен“, каза Зуека, като посочи, че и там хората имат същите проблеми като в България.

Явно обаче това не ги прави начумерени и зли един към друг.

Зуека добави, че идва в България, за да направи първата си изложба, след което ще лети за САЩ в Чикаго, където ще направи също експозиция.

Оптимистичните му думи и отвореност към глобалния свят отключиха вълна от възмущение и трудно разбираема ненавист.

Публикуваме само по-умерените коментари:

„Стой си там“

„Ами и аз съм спокойна като не те гледам да се жлямбиш по телевизията, стой си там“

„Какво ти даде бе Зуек ако не беше Славчо немаше никой да те знае“

„Не сме и усетили , че те няма“
„Стой си спокойно там,не сме заревали за теб!“

<"Стой си там! Като сгафите нещо бягате отново в България!""Зуяк оправдание на страхливец родоостъпник ! Жалко !""Предполагам, че Зуек произлиза от Суек, т. е. къртица. А къртиците, както е известно, живеят в тунелчета под земята прокопани от тях. Та и Зуека, верен на прозвището си, отиде и се скри в Испания. Да видим обаче как ще продължи там и няма ли да му домилее за България. Защото и спокойствието омръзва." "Всички които напускат България са като кукувица която снася яйцата в чуждо гнездо! Ако сте истински Българи борете се за страната си!"Едно от обясненията за изненадващо злобните коментари е насаждането на омраза от страна на псевдопатриотичните политици, които градят имидж на база на разделение на България от Европа и Глобалния свят, абсурдно сочейки по-успешните страни като причина за изостаналостта на България.Това, разбира се, е налудно и не е вярно, защото причините България да е по-изостанала са вътрешни - тежката корупция във всички сфери на обществото ни отгоре до долу, липсата на ценности, които да изтеглят напред креативните хора и мутризацията, обвързана с бившите репресивни служби от тоталитарния период и т.н.А целта на псевдопатриотите политици не е да направят нещо полезно за родината си, а окрилени от омразата да се докопат до стотици хиляди левове от субсидиите.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!