fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

Популярният певец от българо-руски произход Кристиан Костов за пореден път привлече сериозно внимание към себе си. Снощи той бе гост в предаването „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по БТВ, където разкри любопитни неща около случващото се с него напоследък. Припомняме, че вчера Владимир Путин обяви частична мобилизация в Русия, като по думите му това засяга хората в запас.

„От март месец съм в България. Цялото лято изкарах тук. Знам, странно е, бял съм, сякаш не съм бил на морето, но това не е така – цяло лято изкарах на морето. И се чувствам страхотно. Даже построих студио там и написах много песни“, разказа 22-годишният изпълнител.

„Войната ли те накара да се върнеш?“, попита го водещият, а Кристиан отговори: „Да, няма да лъжа, защото не се чувствам ОК, когато не казвам истината. Всички хора, които ме следват в Инстаграм, знаят, че аз съм изключително искрен с всички. Отговорът е да“.

„Новината за частичната мобилизация по някакъв начин повлия ли ти?“, пита Цитиридис. „Трябва да бъда много внимателен с това, което казвам. Притеснявам се. Притеснявам се много. Имам приятели там и семейство. Надявам се всичко да мине колкото се може по-бързо. Аз не съм политик. Аз съм музикант, аз пея. И това го правя добре, надявам се. Единственото нещо, което мога да кажа със сигурност, е, че на никой не му е лесно сега с тези новини и се надявам колкото се може по-бързо да мине и да забравим това като един страшен сън“, отговори роденият в Москва Костов, чиято майка е казахстанка, а баща – българин от Ямбол.

Тук последва нов въпрос от Николаос: „А щеше ли да бъдеш мобилизиран?“ „Да! Даже не знам какво да кажа“, бе отговорът.

След това вице шампионът от „Евровизия 2017“ обяви за първи път, че му предстои да се премести в Испания за няколко месеца.

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!