fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Деси Стоянова поведе нова битка след като продукт за отслабване използва нейното име и нейната снимка, за да се рекламира. В „Преди обед“ се появи цяла нова рубрика, която поне в началото ще се занимава със схемата, която злоупотреби още с Нели Хаджийска, Катерина Евро и други известни фигури у нас.

Както преди време „Вихрогон“ писа, Стоянова се видя в чудо, след като видя цяло интервю със себе си, напълно фалшиво, свалена от Инстаграм и подправена свой снимка и всичко това като реклама на продукт, който никога не е ползвала. Същото се повтори и при водещата на „Търси се..“ Нели Хаджийска, както и с майката на Сашо Кадиев.

Днес и трите се появиха по bTV, за да опровергаят лъжата, да призоват хората да не купуват въпросния препарат за отслабване и да обяснят на феновете си, че това е измама.

За тяхно съжаление, специалистът от асоциация „Активни потребители“ Богомил Николов се изказа много скептично за възможността звездите на bTV да постигнат истинска справедливост срещу измамниците. Такива фирми са регистрирани някъде по света, дори и да се стигне до дело в съда и осъдителна присъда за измамниците, шансът те да платят обезщетение на засегнатите е много малък.

bTV показа как същият препарат за отслабване се рекламира със същите фалшиви методи в няколко страни в Европа. Те излъчиха и записан телефонен разговор с консултантка на фирмата, която говореше с руски акцент и съвсем безочливо излъга, че Деси Стоянова ползва продукта, много го харесва и затова го рекламира безплатно. По случая има и още подробности, които ще бъдат изнесени в следващите дни в „Преди обед“.

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!