fbpx

Радо към Симона във Фермата: Ти си платена

Блиц Новини

Кадри БТВ

Време беше отношенията да се задълбочат в отборите във Фермата. Старите малко или много се познават от предишните сезони, но новите в момента напасват характерите си и неминуемо искри започнаха да прехвърчат. С новата екстра, която позволиха от продукцията да могат свободно да обсъждат стратегии, някои се проявяват като много добри манипулатори. Докато при жените все още не се забелязва много да се вълнуват как ще си подредят играта, мъжете са напред с материала. Тримата големи стратези се оказаха Радо, Евгени и Иван, които решиха, че дуелът трябва да е женски и да изпратят жена за ратай. Изборът им е между Елена и Симона, но за нея се колебаят, защото не може да готви и ще останат гладни.

Ако пратим Симона ще умрем от глад. И на нея ще й дойде времето малко по-нататък. Радо обясни защо изборът им пада на Елена или Симона:

Има хора, които за момента не покриват нашите виждания за работа, не се вписват в екипа и съответно не вършат работа във фермата.

Шматкането на някои от жените направи впечатление на старите герои и Гуспата им направи забележка:

Три ваши жени по бански, да има стимул за бачкане.

След няколкократни призиви през деня към дамите да се включат за да върви работата, Радо съответно предизвиква скандал със забележките си и Симона избухва:

Ти си много голям комплексар.

Е ти пък си платена, отвърна й той.

Искаш ли да се видим в съда, отговори му веднага тя.

Когато сме гладни излиза истинското лице на човек, направи заключение на създалата се ситуация чужденецът Влад.

И зрителите не са много очаровани от тези така наречени коалиции и нападнаха тройката стратези.

 

Радо, Евгени и Иван са типичен
пример наречен Лешояди .
Повръща ми се от такива хора!
Не ги искаме такива, те не ни радват, не ни учат , не са част от богатството на България !

Защо всяка година 2-3 “мъже” се агитират срещу някоя жена и правят всичко, за да я махнат ? А когато ги питаш, започват да говорят колко са смели, силни и как въобще не ги е страх да отидат на дуел, но ако може дуелите да са само женски? Радо, Евгени и Иван са едни смешници, които ги е страх от дуел, а иначе големите “мъже” !

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!