fbpx

Радо и Елица се хванаха за гушите в „Игри на волята“

Блиц Новини

Кадри видео Нова ТВ

Случайно или не и в двата риалити формата „Фермата“ и „Игри на волята“ все участници с името Радо са най-големите дразнители сред колегите си.

От самото начало Радо от Игрите влезе в конфликт най-вече с Генчо, като оправдава поведението си с пиперливия си език. Постепенно кръга на обидените от него участници се увеличи, като той засегна и част от жените по един или друг начин, което пък доведе до ответна реакция да го заплашат дори със съд. Това може би го стресна и той тръгна да иска обяснение от племето защо се държат така с него.

Заяде се от сутринта с Елица, бронзовата ни медалистка по борба от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г.

Рупаш джанки и не можеш да станеш да ми донесеш една кофа до обяд.

Не желая да комуникирам с теб, отвърна му тя.

Не да спиш да сто часа, а аз да нахраня животните, да дойда да копам с вас картофи. И в следващият момент да поискам една кофа и да не ми се донесе. Виж се още си подута на г*з и спиш до сто часа.

Ще се срещнем в съда, ти продължавай, много искам там да се видим.

Това е директна провокация от нейна страна, с което ми показва, че нещо не съм й приятен. И тръгна да разпитва останалите къде греши.

Генчо описа точно проблема:

Ще му кажем, че е минал границите и обижда жените. Никой не е длъжен да му готви при условие, че са „заспали и намусени тр*ки.

От първият ден заявих, че не обичам хора да повишават тон, отговори на въпроса му къде е сбъркал Ели.

Генчо му отговори на въпросите, които зададе към племето:

За какъв се взе, говориш на олимпийски медалист.

 

Зрителите обаче най-добре виждат кой крив, кой прав в този спор и освен че не са съгласни с поведението на Радо Куков, не харесват и отношението на останалите към него.

От една страна те го провокират супер много, от друга пък и той тотално прекали вече, това да почне да обижда жена по такъв циничен начин. Според мен затъва все повече, това е човек без емоционален контрол. Генчо обаче е супер долен също, супер манипулатор и провокатор.

Нападат с думи, вместо да вземат мотиките и да потренират в градината. Мързи ги, та ги боли. Жалко за шампионката, губи,фенове. Генчо също.

Че къде ще го изтърпят такъв, хем нищо не става от него,слаб е като играч, а устата му-лелеее, с пет изречения в речника си!!! Селтак, сельо, изчезни на село и др.подобни. Пълен въздух под налягане, какъв авторитет ще иска пред отбора си?
 

Стадото винаги се съюзява срещу по-силните, а Куков не мълчи на никой и си казва всичко на хората в очите! А това не се харесва от мнозинството слаби характери.

Значи ако това е нивото на БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ е ясно защо сме на дъното във Световният спорт! По слаби спортисти никога не бях виждал!!
А за образование и интелигентност пък въобще и дума не може да става! Във този сезон ЖЕНИТЕ СА ПО ПРОДУКТИВНИ от мъжете !
И не става въпрос за тъпата невротичка (волейболистка) Ужас ,по слаб сезон не съм гледал!
Със всеки изминал сезон положението става все по отчайващо! Мъжете са под.всяка критика особено във червените !
А онзи дългуч във синият отбор дори ни бих го нарекъл и МЪЖ!
ЖАЛКО!

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!