fbpx

Сашо Кадиев направи огромен гаф в ефир: Обяви смъртта на голям наш актьор

БГ звезди

кадър bTV

Александър Кадиев направи огромен гаф в ефир, като обяви смъртта на един от най-добрите актьори в дублажа в България.

Думите му буквално ужасиха хиляди зрители, които са отраснали с него.

Той обаче си е напълно жив и здрав и незнайно как в главата на Кадиев е влязло, че е починал! 

Той заяви, че не може да забрави „непрежалимия” Стефан Димитриев, който е озвучил на български такива образи като Ал Бънди от „Женени с деца”, лейтинант Грубер от „Ало, ало” и инспектор Барнаби от „Убийства в Мидсамър”.

Грешката му беше ведната забелязана от актьорите Гергана Стоянова и Симеон Владов, двамата седмични коментатори в „Преди обед”, които са също от „златните гласове” на дублажа у нас.

Кадиев настръхна от собствената си грешка.

„Пак ли погребах някого?!”, подскочи като ужилен синът на Катето Евро, който призна, че от малък познава Стефан Димитриев.

рочутият актьор в дублажа обяви през 2019 година, че се оттегля от професията, което може би е довело до объркването на Сашо Кадиев.

Стефан Димитриев е роден на 2 ноември 1949 г. Занимава се предимно с озвучаване на филми и сериали. Най-известен е с работата си по „Ало, ало!“, „Женени с деца“, „Убийства в Мидсъмър“, „От местопрестъплението: Маями“, „Самотно дърво на хълма“ и „Престъпления от класа.
През 1974 г. завършва ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на професор Моис Бениеш.

Играл е в Драматично-музикален театър „Константин Кисимов“ във Велико Търново, Драматичен театър „Адриана Будевска“ в Бургас и за кратко в театър „Българска армия“.[1]

От 1980 г. той е актьор на свободна практика.

Димитриев активно дублира филми, сериали и реклами от началото на 80-те години на двадесети век до 2019 г.

На 21 декември 2009 г. му е връчена наградата Дубларт за цялостен принос.

През 2019 г. взима решението да се оттегли от дублажа. Един от последните озвучени от него сериали е последният сезон на „По средата“.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!