fbpx

Злоядата Мани остана гладна в Черешката

Блиц Новини

Кадри видео Нова ТВ

За поредна вече домакин в „Черешката на тортата“ се провали в опитите си да угоди на Мани. Капризната блондинка и този път не хареса нищо от поднесените ястия. Паулина се постара да угоди на вкуса й, като й приготви дори специално за нея ястие без месо, но не успя.

Не ми се понрави вкуса на бульона честно казано, а тестото ми беше едно като лигаво, бе коментарът й за предястието. Не бе по-ласкав и за основното.

Това, което Поли ми поднесе беше нещо потопено в много олио, прегоряло, с вкус на лук. Представете си лук със сметана, захар и ягоди. Жестока комбинация, всеки трябва да опита.

Единственото, което не получи мусене бе десерта, който си изгълта, като забрави за „вродената“ си изтънченост.

И накрая, въпреки, че сподели, че е останала доволна, отново оценката бе единица.

На зрителите не убягва нищо и я подредиха в коментарите си.

Браво на, Паулина !
А онзи Китеник – Мани, за пореден път показа каква злобна простакеса е, то няма визия, няма обноски, няма изказ, нама маниер на дама, за мозъка е очевидно !

Някои участници, с поведението си, по категоричен начин оборват теорията на Дарвин, като доказват точно обратното …

Г-н Манчев, дисквалифицирайте Мани и Недялко /мисля, че това са имената им/. Хитрецът Недялко вън от групата още утре!

Няма ли кой да каже на госпожата с китеника на главата, че вече не е в Игри на волята, че да прави коалиции? То бива бива злоба…

Аз не зная шеф Манчев как ще излезе от тази ситуация, ако всичко не е по сценарий. Ако държи на предаването си, би трябвало да дисквалифицира двама от участниците. Ясно кои, най вече овцата Доли…… Не зная на какво учат младите хора такива участници.

Утре вечер се гответе драги зрители , за вас ще готви Виетнамската къдрокоса блондинка Мани ! 😂😂😂😂 Ще има в изобилие от сьомга ….и морски дарове..😂😂😂😂😂Тежка вечер !

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

error: Content is protected !!