fbpx

Нападнаха Иван и Андрей заради Стоичков

Блиц Новини

Кадър БТВ „Фермата“

Продуцентите на едно от най-харесваните риалити предавания „Фермата“ Иван и Андрей обявиха, че към участниците се присъединява голямата звезда Христо Стоичков. Тази новина веднага предизвика лавина от коментари. Много фенове на формата искрено се зарадваха, че ще гледат от екрана такава световна легенда и нямат търпение за старта.

Но има разбира се, къде без тях, доста негативни коментиращи, които отново прозряха конспирация, нападнаха продуцентите, че не обръщат внимание на обикновени хора, а трупат рейтинг с известни лица.

Ето и аз пуснах заявка но както винаги само хората с пари викате да може да правите медиино шоу

Хубаво! Важното е да върнете „Фермата“ както бе в началото, да върнете Алманаха в дуелите, да туширате скандалите и да не позволявате „мачкането“ на участници. Вие трябва да сте положително предаване, а не да залагате на скандали.

Колкото имат, повече искат: това са едни и същи,алчни и вечно искащи и мрънкащи ненаситни „звезди“.

Ще се напъна да гледам въпреки Стоичков, когото изкарвате „голям българин“. Дано останалите участници си заслужават като хора и модели за младите. 🤞🏽

Опосумчета защо точно Камата бе сладури. Къде е Гонзо, Емо Велев, Божо Искренов, Наско, Тити или на тях Рейтинга отдавна им падна?

И за какво ще влиза? За рейтинг ли? Започнахте и Вие като предаването на Трифонов да си смучете от пръстите та да останете в ефир за по дълго. Направете предаването наистина като ферма. (но от едно време) както са били нашите прадеди. С две голи ръце да създадеш дом. Стоичков дали ще може да издои и една козичка или крава или пък да закове две дъски!???

Някои защитиха ревностно избора на Иван и Андрей и са доволни от присъствието на Стоичков.

Един достоен човек прославил България и едни глупави човеци ,коментиращи и завиждащи ! В Испания го уважават повече отколкото в родната му страна …срамота !

Кои обикновени ,тези които още от първия ден фиксират с кого да си легнат? Излизат от фермата и се развеждат

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!