fbpx
Блиц Новини

Кадри видео Нова ТВ

Домакин на снощната вечеря в „Черешката на тортата“ бе ПР специалиста Наско Лазаров.

Темата на вечерта бе „Велика Русия“, както я нарече той и посрещна гостите си в дома на свои приятели, където атмосферата бе пропита от нея.

Веднага Иван Манчев го скастри, както знаем той държи участниците да приемат гостите си в своя собствен дом и сами да покажат готварските си способности, а не с помощта на някой шеф готвач в елитен ресторант.

Освен това бе заръчал на гостите да са с подходящо за темата облекло.

Разбира се каква руска вечер без руската салата.

Тя бе номер едно в менюто на домакина и като допълнение към нея поръчани мимоза и сельодка. Освен полуфабрикатите имаше и помощник за приготвянето на всичко това.

Но не това направи най-голямо впечатление на зрителите.

Набиваше се на очи фототапет, изобразяващ богата библиотека, който освен че красеше основната част на дома, но бе избран и като фон на участниците, когато изказват мнението си за домакина и вечерята.

Журналистката Полина Паунова отвори темата за това дизайнерско решение и се заформи дискусия в профила й в социалната мрежа.

Пускам нещо, различно от сутрешен блок и новини, сефте от не знам колко време. Върви “Черешката на тортата”. Освен дето вият някакви руски песни, се сблъсквам със следното (четете внимателно) фототапет, имитиращ книги. Повтарям: снимка на стената, фототапет, изобразяващ библиотека с книги, бе.

Как не удариха един казачок след тез консерви?
Фототапетът е куул

Manuela Maleeva
Хахаха, трябва да сме гледали по абсолютно едно и също време. Издържах го няколко минути. Аз се чудех какво е това дето прилича на книги, ама не са книги…то било тапет 😀

Ми те вече не правят библиотеки, няма човек къде да си сложи книгите. Поне да ги гледат на картинка 🙂

Miroluba Benatova
Хората в Черешката не се появяват случайно. Обикновено е за имидж или проба дали правят рейтинг. Тези, които много се натискат да участват, обикновено най-много се излагат. Много е интересно и разобличаващо. Почти като „Моят плейлист“. Не се шегувам, наистина го мисля.

Яко, не събира прах, не трябва да подреждаш и най-хубавото – не се налага да четеш.
Кое не ти харесва?

Важно е да се посочи, че предаването е на запис. То е снимано през 2017 година.

Нова тв обаче не посочва изрично, че е запис, което обърква доста зрители.

 

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!