fbpx

Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

БГ звезди

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV

Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си.

Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис.

Лили Иванова публикува интересни снимки от концерта си в летния театър „Аполония” в Созопол.

За съжаление  местата в амфитеатъра са твърде малко, за за отговорят на интереса към такова музикално събитие. Така много почитатели на Лили останаха навън, но въпреки това се наредиха да слушат, а ако може и да зърнат любимаката си.

Може би друга звезда и мениджърския  екип би се ядосала на тази ситуация и би поискала охраната да изгони гратисчиите.

Но не и Лили, разбира се. Благодарна на преданата си публика, тя публикува снимките от външната страна на театъра за да покаже, че пее и за тях, не само на тези, които си купуват билети за концертите ѝ.

И без друго поредното ѝнационално турне е истински фурор и всички платени места за 100% заети, така че за загуби от слушането без пари не може и да се говори.

Блиц Новини
Въпрос за Нотр Дам отказа играч на покер от 10 000 в „Стани богат“

кадри bTV Късмет с въпросите, стабилна обща култура и надеждни жокери – това е формулата, която може да донесе успех в „Стани богат”. Икономистът и професионален покер играч Стойчо Кроснаров изглежда имаше всички тези елементи, но литературен въпрос го спря на въпрос за 10 хил. лева. Загадката, която той не …

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

error: Content is protected !!