fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Интервюто на бившия премиер Кирил Петков с Виктор Николаев на живо в студиото на Нова телевизия съвсем естествено прикова вниманието на зрителите. И за двамата то беше важен тест. За лидера на ПП то трябваше да покаже дали може да обясни на хората просто и ясно ситуацията с газа, какво цели на изборите, смята ли пак да управлява и с кого. За Николаев пък беше важно да покаже дали наистина е безпристрастен журналист и може ли да постави Петков в ъгъла с неудобни въпроси.

Първият свален с вот на недоверие български премиер отговори по всички въпроси със самочувствие и увереност. Петков заяви, че след като се е успокоил и си е починал няколко дни на българското Черноморие, той е осъзнал, че правителството му се е справило перфектно. Той заяви, че Бойко Борисов трябва да излезе в пенсия и да чака дали ще бъде вкаран в затвора, че президента Радев в момента не го интересува, защото няма да се явява на избори и че БСП може и да имат русофилски електорат, но се вслушват в разумните доводи, дори и те да са в друга посока.

Виктор Николаев обаче беше запазил за финал най-острите си въпроси. Той директно попита Кирил Петков какви са отношенията му с началника на кабинета му Лена Бориславова. „Навлизам ли в личното ви пространство?“, попита Николаев, за да покаже, че не търси самоцелното заяждане.

При този въпрос Кирил Петков очевидно изгуби спокойствието си и започна да ръкомаха изнервен. „В България жълтината се опитва да бъде фактор в политиката“, отвърна Петков и допълни, че „мафиоти“, които са се почувствали заплашени от управлението му, са вкарали огромни средства, за да го компрометират. Петков каза, че е под достойнството му да обръща внимание на клюките за връзка между него и Бориславова. Той обаче призна, че снимката на БНТ, на която двамата уж се държат за ръце, е успяла да отклони вниманието от важните неща, които е казал в момента на сдаването на властта.

Виктор Николаев обаче не го остави намира поиска от Петков обяснение за договора за правно обслужване на Българската банка за развитие (ББР) и кантората, в която е работила Лена Бориславова. „Ето една поредната партенка! Става въпрос за договор между ББР и една от най-добрите кантори в София. Цената, която се дава от тази кантора е под пазарната, в момента, когато ББР уволнява целия си юридически екип. И за тези 8 хил. лева на месец, които банката плаща на тази кантора да два месеца, те направиха такава новина, че забравихме, че става въпрос за 3 до 4 милиарда на година, които Борисов крадеше“, отвърна разпалено Кирил Петков. Той завърши интервюто с призив зрителите да внимават кой и как се опитва да им отвлече вниманието от наистина важните въпроси.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!