fbpx

Дарин Ангелов и Ромина Тасевска яко се скараха за България и децата

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Актьорът Дарин Ангелов и моделът и футболна съпруга Ромина Тасевска влязоха в открит конфликт в едно от последните издания на „На кафе“ преди ваканцията. Заяжданията започна Дарко, след като Роми пусна коментара „ако това беше в България, щеше да е много по-зле“, по повод папарашки кадри с Джейсън Момоа при пътен инцидент. „Ако това беше в България, щяха да му заврат телефона в лицето“, коментира тя.

Ангелов веднага подскочи и заяви, че не харесва да се говори против България по този начин. Съпругата на македонския футболист Дарко Тасевски беше жегната от тези думи, но изчака следващата тема, за да се заяде с Дарин.

Панелистите и Гала обсъдиха веднага след това дали изобщо може да се говори за почивка за едни родители, когато децата са с тях по време на ваканцията край морето. Дарин Ангелов заяви, че ако има компания от няколко семейства с деца на различна възраст, малчуганите на практика могат да се гледат сами.

„Явно нямаш три деца“, отбеляза многодетната майка Ромина. Изказването на Дарко се видя доста скандално и за останалите хора от екипа. Гала специално обърна внимание, че според нея това е пълна безотговорност, защото децата без надзор се забавляват, но пречат на всички останали хора на плажа. Патрашкова пък разказа, че е намирала и прибирала дете, забравено от родителите си в плажно заведение да спи на шезлонг.

„Най-много съм се тормозила дъщеря ми да не досажда на другите. Хората са отишли на ресторант на романтична вечеря, идва дете и им дърпа покривката. Много родители си мислят, че понеже е тяхното дете е най-сладкото и чаровното и не може да притеснява околните. Това въобще не е така“, обясни Гала.

Междувременно караницата на Дарко Ангелов и Ромина продължи и при следващите сюжети на предаването. Шефката им се опита да се намеси и да ги помири. „Ще се хапя, тя като не спира да се хапе с мен и аз ще хапя“, заяви в отговор актьорът. „На кафе“ излиза във ваканция от началото на август. Макар че Гала няколко пъти успокои зрителите (или по-скоро панелистите), че екипът на предаването ще се запази, не е много сигурно дали няма да има изненадващи смени през есента.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!