fbpx

Възрастни дами нападнаха Силвена Роу заради снимката от рождения й ден

БГ звезди

Снимки профил ФБ

Възрастни дами с традиционни ценности бяха в потрес от снимката на Силвена Роу, в която тя е полусъблечена.

Шеф Силвена Роу отпразнува рожден ден преди няколко дни и очаквано получи хиляди пожелания за здраве от фенове си. Страхотна както винаги, стилна, елегантна, топ кулинарката пусна снимка на прекрасното си тяло и получи не малко упреци за това, дори влезе в диалог с някои от коментиращите, които си признават, че тук сме на Балканите и това не е прието.

Аз също съм на мнение,че преминавате границите на благоприличие!Това са балканите!Тук си имаме по-друго мисленето Вие обиколила широкия свят,няма ни счупите черупката,и няма да ни направите по-освободени.Тънете в заблуда!Забравили сте ни!

Чак такава снимка не очаквах от Вас🙂Не искам да ви обидя, изглеждате страхотно, но…. някак не Ви отива.. Честит рожден ден и бъдете здрава!

Шеф Роу отвърна подобаващо на тези, които я критикуваха за смелостта да покаже фотоса.

Недейте да съдите! Защото, само Господ може да ме съди! Вие самата не сте перфектна… знаете си само Вие . Относно четкане. Пак моля Ви, въздържайте се от каквито и да били коментари! Вие сте на моята страница , не аз на Вашата! Като не разбирате идеята на тази снимка…. Моля за мълчание!

Защо , не очаквахте от мен! АЗ СЪМ ШЕФ-готвач! Аз работа с храна , аз се специализирам с режими за здравословно хранене! Режими, в които ние СИЯЕМ! С отслабване ( чрез правилните храни) не само , че изглеждаме по добре , но и сме по здрави! Моят холестерол падна , моята кръвна захар падна! А енергията ми и митохондрията ми 🚀🚀🚀🚀🚀. Моля излезте от това тясно мислене … аз съм омъжена жена със солиден брак и солидно семейство… как да изглеждаме на след 50 години?! Аз съм БАБА! Да си копаем гроб ли???????
Не очаквам да ме харесват всички, не ми е цел в животът това! Но моята цел е да вдъхновявам със стил на живот ! Нито ПИЯ ! Нито пуша! Нито правя дрога!
Работя като вол , тъка на много станове … в много страни издържам семейството си в последните 18 години …. И Вие се засегната!
Снимката е за здраве и сила и енергия … а не затлъстяване и отпускане и примирение и разочарование в същите тези 50 плюс години! Огледайте се наоколо!
Пука ми – и за това Ви пиша, иска ми се да ме разберете правилно ! Но , това е как аз живея живот с пълна скорост!

 

Не не , не се обиждам! Чувствам се точно с толкова самочувствие както всяка една жена която е уверена и убедена в себе си! Аз никога не съм била слабичка като модел…. Даже са ме нападали , че съм едра и дебела … Е , Айде да нападат сега!
Няма начин да ощастливя всички!

Но разбира се тези хора може да се каже, че бяха единици в сравнение с многобройните поздрави и много любов, които й дадоха феновете.

Перфектна жена!!!! Бъдете здрава, все така позитивна, щастлива и успешна! Всичко най-добро!

Изглеждате страхотно шеф Рол изобщо не обръщайте внимание на тесногръдите коментари .Снимката ви е красива и естетична и честно казано ще бъда безкрайно щастлива ако изглеждам така на 50 !❣️Възхищавам се на волята и целеустремеността ви!Вие дарявате хората със знание и надежда за по добро бъдеще ❣️Успех във всичките ви начинания ❣️Честит рожден ден прекрасна Силвена

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!