fbpx

Натали Трифонова я свалят вече в друг свят: Дойде една лилава кола и почна да прави кръгчета около мен

БГ звезди

кадри bTV

Синоптичката и водеща на предаванията „Геймър“ и COOLt Натали Трифонова излъчи в сутрешния блок на bTV интервю, заснето в мета вселената – виртуалната реалност на Марк Зукърбърг. Според водещия Златимир Йочев, това е първото такова интервю, излъчвано някога. Той попита Натали дали има прогноза за времето в мета вселената, а тя отговори, че там има симулация на дъжд, вятър и други природни явления, но не могат да се прогнозират.

Трифонова разказа, че във виртуалната реалност можеш да летиш, да се телепортираш и най-важното – имаш вечен живот. За скептиците тя напомни, че мнозина са гледали с недоверие и към криптовалутите, както сега към бизнеса в мета вселената. „Изглежда малко като грозна игра отпреди 15 години, но ще стане по-хубаво“, коментира дизайна Натали.

„Мога ли да изглеждам като Бен Афлек?“, попита Златимир Йочев. Синоптичката отговори, че можеш да имаш прекрасен аватар във виртуалната реалност, но струва много пари. За Натали специално направили аватар, който е представя възможно най-реално и естествено, това имало последствия.

Още докато правела интервюто с работещ в мета вселената, около виртуалната Трифонова веднага се появил обожател. „Дойде една лилава кола и почна да прави кръгчета около мен“, призна Натали, която сама се пошегува, че може да си намери мета гадже, различно от това в реалния живот.

Тя предупреди, че за да си в мета вселената ти трябва VR шлем. Носенето на устройството обаче не е приятно и с него не трябва да се прекалява. „След като го свалих бях като пияна“, призна Натали Трифонова и изрази надежда, че тази технология ще се подобри бързо.

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

error: Content is protected !!