fbpx

Силен старт за Мариана Попова и Веселин Плачков с „Виновни“

Блиц Новини

Снимки профил ФБ и кадри БТВ

Мариана Попова и Веселин Плачков се радват на огромен интерес при представянето на новия си авторски спектакъл „Виновни“. Двамата напълниха залата на читалището в Казанлък, където бе даден и старта.

Снимката не е на фокус, но душите ни са пълни, като залата, която ни дари с обич и споделеност♥️ Благодарим Ви Казанлък!, написаха те в социалната мрежа.

Много ми беше трудно, карахме се, много крещях, Ицо каза „ще стане“, минах през всичките етапи. Този успех оправдава труда, ранното ставане, трудностите покрай репетициите с които се оплака по-рано Мариана Попова.

Веско Плачков пък разказа веселата страна от работата по представлението.

Публиката иска Мариана Попова да спре да си навира широкия нос и тия огромни ръце и ние се борим с тия й дефекти през цялото време.

Преди време получих съобщение през социалната мрежа от дама, която каза че много ме харесва, харесва и песните ми, обаче тия големи ръце, не може така. Аз й отговорих, извиних се и казах, че ще видя какво мога да направя, пошегува се Мариана, като обясни от къде идват идеите в спектакъла.

Отзивите от публиката също са много добри и окуражаващи.

Прекрасни, обичаме ви и ви чакаме!

Велики сте. Това е факт. Кажете ми нещо ново.

Обич! Прегръдки! Бъдете!❤️

Толкова много ви харесвам!!! Бъдете здрави и благословени!

Прекрасни хора!
От прекрасен, един друг свят, където всичко е всичко и нищото дори е всичко!
Има една светлина във вас и тъкмо тя ще да е тази единствена и простичка истина, наречена Любов!!!

 

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!