fbpx

Гала издъни Дара пред баба ѝ

БГ звезди

кадри Нова телевизия, Инстаграм/darnadude

Дара напълни с добро настроение студиото на Нова телевизия.

Певицата дойде в предаването на Гала, за да разкаже как сваля килограми, как създава нови хитове и получава награди, включително и от чужбина.

Младата поп звезда поддържа чудесна физическа форма с фастинг, при който не само не яде сладко, мазнини и тесто, което винаги я изкушавало, но и не хапвало нищо до обяд. „Ако успея да се наспя, всичко е наред“, заяви Дара по въпроса как хранителния режим влияе на пеенето и писането на нова музика.

Певицата разказа, че е написала новата си лятна песен още през октомври по време на творчески лагер с обичайните си колаборатори. Тя получила и награда за видео в Сърбия, която се оказала истинска китара. Дара дори изрязала ноктите си, за да почне да се учи да свири на новия инструмент. „Всяка страна си има по една Дара. Е, може би не всяка“, така коментира певицата възможността да потърси успех и в чужбина.

Естествено, Гала не пропусна да пита Дара за личния ѝ живот, след като от кадри в Инстаграм я показаха в обятията на мъж в Цюрих. Докато ровеше за подробности, водещата пусна гореща илюстрация на чувствата на двойката, която е заснела една своя целувка.

„А така… Поздрав за баба! Това е моят приятел“, обърна се Дара към баба си във Варна, която очевидно още не се е запознала с новата ѝ половинка. Певицата явно се почувства доста неудобно от ситуацията и призна, че просто не ѝ остава време да представи избраника си на роднините. Гала пък успя да изкопчи от нея следните подробности за приятеля ѝ – той е лекар и се занимава в CBD продукти, които осигуряват естествени здраве и красота от конопа.

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!