fbpx
БГ звезди

Кадри видео БТВ

Нашумялата напоследък блондинка Емили, която вдига 120 км/час на магистралата гостува заедно с приятеля си Тихомир Рангелов при Петя Дикова. От самото начало се виждаше как този разговор за водещата не е лек.

Това е доста труден разговор за мен, започна водещата.

Не се чувствам виновна и карам по правилата. Аз не карам като някои мотористи, започна с оправданията Емили и бе срязана моментално от Петя Дикова.

Момент, момент, мотористите са мои любими хора, самия Тихомир беше моторист до скоро. Нека не влизаме в такъв спор.

Тихомир обясни, че това се е случило само веднъж, а мотористите карат по горите и с висока скорост.

Стига с тия мотористи де, сряза го водещата, те не са ви виновни за нищо. Утре брат ми може да ми подари една пушчица за рождения ден и да изляза да си пострелям ли?

Тихомир продължи да защитава любимата си и да оправдава постъпката й, което допълнително вбеси водещата.

Това удоволствие да кара тротинетката с висока скорост е единственото забавление на Емили и остана да й го забранят. Много повече катастрофи стават с коли и мотори.

Мислех, че ще ми е трудна темата, но ми е невъзможна, на ръба на нервите си проплака Дикова.

Обещавам, че няма да карам постоянно с такава скорост, много рядко ако реша и се извинявам на хората, които моята постъпка шокира, каза Емили. Трябва да се приемат закони в конституцията за мощните тротинетки. Не се чувствам виновна, защото спазвам правилата.

Въпреки обещанието да не кара с такива скорости все пак намекна, че от време на време ще пробва възможностите на тротинетката, само защото за нея това е удоволствие, от което не иска да се лиши.

 

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!