fbpx

Шеф Роу изуми феновете си с лекция за здравословно хранене

БГ звезди

Кадри видео ФБ/Силвена Роу

Видеата, които пуска Силвена Роу в профила си в социалната мрежа се радват на огромен интерес и феновете й растат лавинообразно. Много простичко и разбираемо тя обяснява ползите и вредите от различните видове храни, напитки, добавки, кое е полезно за организма и кое не.

Освен това контактува с коментиращите, дава индивидуални съвети, отговаря на въпроси. Лекцията й за ползите от магнезия предизвика огромен интерес.

Добавки- витамини & минерали
Кои са ни най – нужни и защо!
И е само за тези , които обичат и уважават себе си !
Това не е докторско предписание, аз съм шеф, който е специалист по здравословното и питателно хранене! Специалист по биохакинг, за храни и практики , които забавят процесът на остаряване и подсилват имунитетът и митохондрията!
Ако имате медицински проблем, моля обърнете се към семейният си доктор.
Моята цел е да живеем живот, в който ние с нашите здравословни навици сме сами за себе си най- добрият доктор! Защото, никой не познава нашето тяло и състояние по- добре от самите нас!

 

Шеф Роу, да си призная не ви бях фен в Мастър Шеф, но откакто почнахте да водите своите видеа, рецепти и споделяния ви открих по друг начин и съм много впечатлена и възхитена от Вас! Благодаря за съветите и споделянето. Част от вашите идеи са в моята кухня като ежедневие. Искрени поздравления и почитания!

Силвена…Да…. Ти нямаш претенции че си лекар но така обстойно и сладкодумно обясняваш че и аз съм се втренчил в телефона и те гледам и забравих че пека чушки на грила 😃 Слава богу няма пожар и чушките са ОК

 

Въпреки изчерпателните обяснения за ползите от различните добавки от които се нуждае организма, тя подчерта, че нищо не може да замени здравословнот хранене.

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!