fbpx

Кариерата на Панайотов тръгна рязко нагоре след сблъсъка с Кичка

БГ звезди

Кадър и снимка профил ФБ

След скандалът, който си спретнаха в социалните мрежи Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, неговата кариера се поразмърда.

Певецът организира самостоятелен концерт, след като участието му в Бургас заедно с колежката пропадна.

Пред Мария Цънцарова той съобщи че подготвя ново парче с култовата фраза, която се роди точно от този скандал „мижав интерес“. Появиха се дори тениски с него, които предлага на почитателите си, като написа:

За ценители

Същевременно публикува и видео с част от подготовката за концерта, с което напомни, че билетите не са изчерпани. Някак не очарова обаче феновете си с това изпълнение и те си дадоха мнението чрез коментарите.

Каква е тази песен вие ме приспахте ако такива са и на концерта Ви благодаря и на края с това о оу все едно сте копал и охкаш.

За това концертът е в София,да не се налага спор за пътни.
Щом един толкова популярен певец,създал си име през годините,падна толкова ниско,да чака да му платят бензина…..

Мижав интерес

Кичка Бодурова щеше да Ви направи голяма реклама. С глупостите си Вие се самоубихте. И не за първи път. Спомням си, че преди няколко години на бенефиса на Недялко Йорданов само Вие не присъствахте от поканените от него певци. Изглежда че този номер Ви е хоби. Както написах: самоубивате се.

Аз много харесвам песните му и ще продължавам да ги харесвам,но ми падна в очите,а и не само на мен.

За почитателите на певеца има още малко време ако желаят да се сдобият с желания билет и да се насладят на таланта на господин Панайотов.

Междувременно интересът към Кичка Бодурова е огромен и тя обяви допълнителен концерт отново във Варна.

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!